Ezt most miért?
Figyelt kérdés
Kiszemeltem magamnak egy lányt, próbáltam felé közeledni, de észrevettem hogy az egyik (szinte legjobb) barátomnak is tetszik az általam kiszemelt lány. Ekkor úgy döntöttem, hogy inkább hagyom a lányt, mivel nem akarom hogy a barátságom megromoljon. Úgy 2 héttel ezelőtt kiderült, hogy a barátomnak van barátnője. Ekkor elkezdtem a múltban kiszemelt lányhoz újra közeledni. Ma ott áltunk az ablakban a kiszemelt lánnyal, mikor is a "barátom" konkrétan odafurta közénk magát, engem tolt kifele az ablakból...2014. jan. 21. 21:43
1/1 anonim válasza:
Tiszteletem!
Próbáltál már beszélni a barátoddal erről a dologról? Célszerű nála kezdeni.
Tisztelettel: Kenyeres Dániel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!