Egy fiú és egy lány lehetnek CSAK barátok?
Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy hogy nem lehet mert ha barátok akkor csakis szerelmesek lehetnek...de szerintem ez hülyeség! vagy nem? :O2014. jan. 20. 16:13
1/13 anonim válasza:
Ezt nehéz eldönteni mert van példa arra hogy barátok maradnak mindvégig de mivel sok időt töltenek együtt előbb-utóbb az egyik többet akar majd!
2/13 anonim válasza:
Hat figyelj , ahogy az elottem levo ember is mondta elobb vag utobb valamelyik fel tobbet akar mint csak barat
3/13 anonim válasza:
lehet, ha a fiu vagy a lany ronda
4/13 anonim válasza:
Hat figyelj , ahogy az elottem levo ember is mondta elobb vag utobb valamelyik fel tobbet akar mint csak barat
6/13 anonim válasza:
nem....az egyik fél egy idő után mindig többet akar.... tapasztalat ;)
7/13 anonim válasza:
Sztem sem. Esetleg ha a fiú meled :D
9/13 anonim válasza:
Szerintem simán. Attól, hogy fiú és lány (és tegyük fel mindkettő hetero vagy bi, vagy akármi ami azt jelenti, hogy a másik nem vonzza) nem feltétlenül kell összejönniük. Két lezbikus se jön össze csak azért, mert a másik nemét kedvelik :D
Persze az megeshet, hogy a barátságból kifolyólag megismerik egymást annyira, hogy teljesen kinyílnak, a legkisebb hülyeségeket is megosztják, stb. és az egyik beleszeret, de nem szabályszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!