Kétszínű, féltékeny barátnőtől hogyan tudnék eltávolodni?
Van egy barátnőm, akiben elég sokáig megbíztam, sok mindent elmondtam neki, és már egy ideje azt veszem észre, hogy nagyon féltékeny rám (mert pl. 5 kg-al kevesebb vagyok mint ő, meg több hajam van, ilyenek miatt). A másik dolog pedig az, hogy a pasiról, aki nekem tetszik folyton csak szemétségeket mond (rég óta ismeri), meg azt, hogy ő mennyire ki nem állhatja ezt a pasit, de érdekes módon mindig kedves vele, és múltkor amikor táncoltak egy buliban, akkor is odáig volt a gyönyörűségtől a barátnőm. A másik pedig az, hogy a hátam mögött folyton kibeszél, amit persze én másoktól visszahallok.
Nem szeretnék vele továbbra is kapcsolatban lenni, de azt sajnos nem lehet, hogy ezt így nyíltan kimondom, mert közös a baráti társaságunk és botrány lenn belőle, meg nem szeretnék vele rosszban lenni, csak már unom a kétszínű szarkavarásait. Egyszóval valahogy úgy kellene eltávolodni tőle, mintha véletlenül lenne. Szerintetek hogyan csináljam?
Zárd a soraidat. Dobd ki, kőkeményen és utána hirzárlat. Ennyi.
Én ezt tettem, fog mág utána is aljaskodni, de fel se vedd. Az idő neked dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!