Valaki beszélgetni?
Figyelt kérdés
Csupán barátkozás szempontjából szeretném, és szigorúan maradnék ezen az oldalon, mármint nem akarok facebook nevet megadni. Ennek oka, hogy sok embert bejelöltem már, beszélgettünk pár hétig, majd "elfelejtettük" egymást. Arra meg nincs szükségem hogy olyan ismerősöm legyen, akivel semmi kapcsolatom nincs, vagy csak azért akarja hogy bejelöljem, mert egyel több ismerőst akar :D
Szóval aki gondolja, írjon. :) Kor/nem :) De sokak szerint komoly lány vagyok. Egyébként ez nem igaz, alapjáraton full őrült vagyok, de ha idősebbel beszélek tudok komolyan viselkedni :) Szóval attól függ ki milyen, hány éves, én úgy próbálok vele viselkedni.
15/L
2014. jan. 17. 21:46
1/9 anonim válasza:
szia, nekem van, de hidd el, amolyan internetbarátág nem igazán működik. ha tartalmas beszélgetést akar, akkor keres olyan kapcsolatokat, akiknek azonos szempontértékeik vannak: pl bélyeggyűjtők, őrült motoros csajok stb, így csak kijelentei ezt nem túl körülhatárolt.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Nem legjobb barátot keresek, csak olyat akivel egyszerűen jól el lehet beszélgetni :)
2014. jan. 17. 22:03
3/9 anonim válasza:
Én itt vagyok, úgyse adok én se senkinek facebook nevet.
4/9 anonim válasza:
Kicsit könnyebb lenne a keresés, ha tudatnád velünk, hogy mi a érdekel, meg ilyesmik. :)
9/9 anonim válasza:
14/F ha szeretnél írhatsz én sem annyira szívesen adok másnak facebook nevet főleg ha idegen:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!