Van olyan srác aki kicsit extrémebb arc és barátkozna egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Tatáról vagy a közeléből. Gondolok itt pl punk-ra vagy olyan fiúra aki szeret néha őrültségeket+veszélyes dolgokat csinálni. Testékszer+tetkó jöhet :D
17-20 év körül
akinek van kedve írjon privátot! :)
2014. jan. 16. 15:16
1/3 anonim válasza:
menj az aluljáróbkba,ott tuti találsz ilyen lecsúszott söpredékeket,vagy az utcán,ja és egészségedre hozzá!
2/3 A kérdező kommentje:
ilyen komment után már biztosan tudom rólad, hogy egy unalmas szürke kis patkány vagy. ha tudsz olvasni akkor láthatod, hogy nem ilyet keresek, tehát pápá és menj máshova osztani az észt. köszi
2014. jan. 16. 17:05
3/3 anonim válasza:
én extrém vagyok de nem kicsit és nem ebben az irányban, de itt pesten tényleg sok ilyen van, szinte bárhol lehet találni ilyet. ha eljársz szórakozóhelye, főleg rockos-punkos témában, biztos találsz ilyet.
és szerintem ha már extrém emberek érdekelnek, legyél te is kcisit nyitottabb gondolkodású, az a 3 év semmi. vannak jó fej extrém srácok 17 alatt meg 20 felett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!