Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy ne ölelgessen? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
Ismerősöm/barátom 30 évvel idősebb nálam. Ő mindig amikor találkozunk megölel,puszil szóval aranyos. Én el bele szerettem de nem akarom elmondani neki. Sokat szenvedtem mert ő nem úgy tekint rám mint én ő rá . Azt akarom hogy ne ölelgessen ne pusziljon meg így talán könyebb lesz elfelejtenem. Hogyan mondjam el ezt neki? nem akarom megbántani.

2014. jan. 14. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Ne fürgyé le.
2014. jan. 14. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Ha 30 evvel idosebb, akkor hivhatjuk felnottnek, vagyis tapasztalt oreg roka, biztos sok cifrat megelt mar es nem te leszel az elso no (lany) aki vonzodik hozza.

Megmondod neki oszinten, hogy figyelj megkedveltelek, de az olelesed/puszilasod zavar, legyszives ezt a jovoben hanyagold.

Olyan ferfi nincs a vilagon aki azert megsertodik, mert egy lany kedveli es a fajdalom elkerulese vegett inkabb tavolsagot akar tartani!

2014. jan. 15. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Legközelebb amikor megölel, mond neki hogy nem igazán szeretem ha hozzám érnek.
2014. jan. 15. 20:02
 4/4 anonim válasza:
0%
Nem tudom hány éves vagy, de valószínűleg ez csak egy fiatalkori fellángolás amit érzel iránta. Amint majd megjelenik egy korodbeli srác az életedben, akibe igazán belezúgsz, már el is fogod felejteni, gondolj erre, de szerintem semmiképpen ne mond el neki!
2014. jan. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!