Mit válaszoljak erre a kérdésre?
Egy vicces vissza/beszólás kéne arra a kérdésre, hogy:
Hogy tudtál ilyen magasra nőni?
Egyik törpe osztálytársam szokta kérdezni 5 percenként és már nagyon idegesítő. Valami vicces választ tudtok rá?
Én minden nap kitalálnék neki valami hülyeséget, ha ez kell neki.
Mondjuk éjjel nyújtanak; túl sok tartósítószert és térfogatnövelőt eszel, a levegő teszi; a környezetszennyezés miatt nőttél meg, mert magasabban tisztább a levegő, ez evolúciós kiválasztódás, aki magas az túlél; valójában törpe vagy, de kiskorodban különleges csavarokat ültettek az ízületeidbe, amiket minden reggel meg szoktál húzni, és ez az eredménye; mivel jó iskolába jársz, meg kellett komolyodnod és föl kellett nőnöd a feladathoz.
Nő vagyok, ezt a kérdést azonban nekem is felteszi minden új ismerős. Én rendszerint visszakérdezek.
- Te hogy-hogy nem vagy ilyen magas? Mi ennek az oka?
/persze tényleges érdeklődést mutatva, a lehető legkedvesebben/
Rögtön kuss, és rájön mekkora baromságot kérdezett.
Amúgy ha valaki magára ismer a kérdező szerepében, akkor mondanám a többi "tiltott" kérdést, ami a magas ember könyökén jön ki. Legalábbis az enyémen.
- Kosarazol?
- Modellként dolgozol?
- Hány centi vagy?
stb.
Ne tegyétek kérlek :)
Jah ezek a jó kérdések :)
Szüleid is magasak?
Nem félsz, hogy bevered a fejed valahova? (Imádom beverni a fejem, mert tudom, hogy akkor elég magas vagyok. Kedvencem fennragadni a fán :D)
Milyen az idő oda fent? (Kicsit szeles, olyan tipikus hegyi levegő :DD)
Meddig nősz még? (A végtelenbe és tovább)
Ezek még a szokásos kérdések :)
Amúgy én 194 magas vagyok és 15 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!