Meleg fiúk, van kedvetek egy hetero fiúval barátkozni?
16 és fél éves hetero fiú vagyok. Szeretnék barátkozni meleg fiúval, aki mégis fiú, ám másképp látja valamelyest a világot (feminim jellemű melegek előnyben, am én is kicsit feminim vagyok). Nyitott vagyok mindenre – ezt úgy értem, hogy felőlem az ember lehet bármi, semmi sem zavar, hisz a lélek a fontos, csak a civilizálatlan viselkedés zavar. A külsőségekre nagyon adok... Szélesíteni szeretném a látókörömet, megismerni más ember gondolkodását. Akit érdekel, az írjon üzenetet, vagy kommenteljen (lakhely+életkor). Szeretek olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni, sétálni, bevásárlótúrázni (, mivel van egy nővérem). Akik velem kb. egykorúak, és Budapestiek azok előnyben! Igazából zárkózott vagyok, és nehezen barátkozok. Csongor a nevem.
A barátaim kedvesnek, együtt érzőnek (empatikus) tartanak, aki nem haragszik meg semmire, és, aki igazából mindenen mosolyog, vidám, de igazából nem örül semminek… ezt, így a minap fogalmazta meg vki, és megjegyeztem :)) (de am kicsit téved :))
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :))
Lehet nem tudom. Engem úgy neveltek: tolerancia, mindenre nyitotnak kell lenni. És csak azután lehet véleményem miután megismertem. (Am ha "arra" gondolsz itt reménykedési célként megismerés nélkül elfogadom.)
Am nincsen velem egKorú meleg fiú? 15/16/17/18 éves? (Csak úgy kíváncsiság.) Más oldalon láttam velem egykorút...
Am igen, srác is lehet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!