SEGÍTSETEK! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki a "legjobb barátnőm".
Nagyon furcsa egy személyiség.Egyszerűen nem lehet vele se rosszban lenni és semmilyen viszonyban sem!Már nagyon sokszor próbáltam vele csak beszélő viszonyba lenni,de mindig kibékülök vele pedig nem akarok tényleg :SS
Szép szóval,gorombán,...sehogy nem érti meg:NEKEM nincs rá szükségem!Azért is,mert mindig csak fiúk meg,hogy milyen rossz az ő élete.Én 14 éves vagyok.NEM akarok mindig pasikról és a világ bajaival foglalkozni.
2014. jan. 12. 20:44
1/1 anonim válasza:
volt barátnőm, akinek szintén ezek voltak a témái csak. Az ilyen emberekkel meg kell szakítani a kapcsolatot, bármennyire is fájdalmas ez! Csak visszahúznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!