Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek melyik az érősebb?

Szerintetek melyik az érősebb?

Figyelt kérdés

Az IGAZ barátság vagy a szerelem?

És szerintetek van igaz barátság?

2014. jan. 10. 20:22
 1/4 *Nekomimi* ***** válasza:

Sajnos én még nem tapasztaltam meg egyiket sem, mármint azzal a bizonyos "igaz" szócskával, de szerintem mind a kettő egyformán erős. Mivel más a két féle szeretet, így nem lehet megmondani, hogy melyik az erősebb.

Ez olyan, mintha megkérdeznék tőlem, hogy melyik a jobb sorozat? A Jóbarátok vagy a CSI Miami.. :D Teljesen más a kettő, de egyformán szeretem őket.

2014. jan. 10. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Na ez igazán kemény kérdés! :)

Szerelem! Mert igaz barátoddal nem csinálhatsz családot, gyereket. Barátnál nem tapasztalhatod meg azokat az örömöket mint a szerelemnél. Bár fordítva is igaz.

Meg kell hogy dicsérjelek nagyon nehéz kérdést tettél fel. Igazából tökéletes válasz nincs is rá, ember függő! :) Szerintem 1 fokkal a szerelem!

2014. jan. 10. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

A legjobb az az eset, mikor idővel a szerelmed lesz egyben a legjobb barátod is (vagy egy jó barátságból alakul ki tartós szerelem).

Amúgy meg helyzettől függ. Egy kapcsolat kezdetén sokszor erősebb egy sok éves barátság, de ahogy elmélyül a kapcsolat, szerintem jó esetben erősebbé válik, mint a barátságok. Hiszen a párunkat választjuk társnak az életünkben, vele tervezzük a jövőnket, vele alapítunk családot, vele döntünk közösen a fontosabb dolgokban, szerintem ez valamivel erősebb kötelék.

Viszont előfordul, hogy nem jól választunk párt és a barátainkra inkább számíthatunk, ők állnak hozzánk a közelebb. De az is előfordulhat, hogy barátokat választunk rosszul.

2014. jan. 10. 21:44
 4/4 anonim válasza:

Amikor a szerelmed a legjobb barátod, az a best. Ennél nincs jobb eset.

Igaz barátság nélkül nem lehet kibirni, szerelmet meg mindenki akar.

2014. jan. 12. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!