Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vegyek a barátnőm szülinap...

Mit vegyek a barátnőm szülinapjára?

Figyelt kérdés

Holnap lesz az egyik legjobb barátnőm születésnapja és nem tudom mit vegyek neki.Szinte már mindene meg van.Kézügyességem nem a legjobb, így nem tudok neki semmit sem készíteni.Ő az én szülinapomra nagyon sok mindent szokott venni, és én is neki de kifogytam az ötletekből :/

Olyat mint például, hogy ruha olyat nem tudok (nem merek) neki venni mert hátha nem jó.Csináltatni képes pólót vagy ilyesmit nem tudok, mert holnapig nem készülne el.

14/L

2014. jan. 10. 11:51
 1/4 anonim válasza:
Az összeg is jó volna, ha szerepelne, amit rászánsz.Lehet egy jó könyv, mozi vagy koncertjegy, ha van valami hobbija, biztosan örülne egy új dolognak, amit fel tud használni. Ha végképp semmi ötlet nincs, vegyél virágot, esetleg valamilyen kávé, tea vagy cappuccino összeállítást, semmi baj, ezekkel a régi bevált dolgokkal sem.
2014. jan. 10. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy bögre,csoki,virág,könyv,sál,körömlakk,parfüm,krémek bármi ami akár hétköznapokban is jól jöhet.

Én sokszor azt vettem észre,hogy többet ér egy olyan dolog amit használ is az ember.

Én pl régen barátoktól,mindig hasznos dolgokat kaptam.Persze időnként egy-egy plüss belefér.De az már tényleg szerintem végső eset amikor már nem tudsz mit kitalálni.Egy cuki plüssnek meg végülis mindig mindenki örül,kortól függetlenül:)

2014. jan. 10. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok..

amit az első írt,hogy a hobbijához is vehetsz dolgokat.Az is jó ötlet! Persze csak akkor ha nem drága hobbija van :D

Tea különlegességek is jók,ha szeret teázni példáúl.De lehet kimérve kapni tea füveket.

2014. jan. 10. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!A hobbijához annyit,hogy mind a ketten néptáncolunk.Talán veszek neki egy néptáncos nyakláncot, egy parfümöt, fülbevalót vagy valami ilyesmiket.Köszönöm, hasznos válaszok voltak! :)
2014. jan. 10. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!