Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van kedve valakinek ismerkedni...

Van kedve valakinek ismerkedni, barátkozni egy zárkózott, melankólikus lánnyal? (22-27 év körüliek)

Figyelt kérdés

Nincsenek nagyon barátaim, inkább csak jó ismerősnek tartom őket, mert előttük sem tudok nagyon megnyílni, illetve eltérő az érdeklődési körünk. Igazából szeretek egyedül lenni, nem igénylem a társaságot, de azért szükségem lenne egy jó barátra, akivel lehet komoly, elvont dolgokról beszélgetni, művészetekről, történelemről, de egyben a mindennapi dolgokról is + lehet jókat nevetni és viccelődni is. Igazából bizalmatlan vagyok mindenkivel és nem szeretem magamhoz közel engedni az embereket, ezért sokszor komornak, bunkónak tartanak(nem szoktam nagyképűsködni, csúfolódni, egyszerűen csak tartom a tisztes távolságot - főleg azzal, aki nem szimpatikus). Önbizalom hiányos vagyok, kapcsolatom sem volt még. Van itt hasonló beállítottságú ember, mint én?

Egyébként egy felvidéki egyetemista 21 éves lány vagyok. (Ech, ezek után várhatom, hogy bárki is ír :-D)

2014. jan. 4. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem probléma, hogy csak 21 vagyok és még csak elvontnak sem mondanám magam, viszont nyitott, érdeklődő ember vagyok, akkor írhatsz privátot és majd meglátjuk, hogy mi lesz :)
2014. jan. 4. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt jól esett olvasni mert én meg pont az ilyen lányokat szeretem csak még nem nagyon találtam :D A gond az, hogy a Balcsi másik oldalán lakom... de azért sok szerencsét hozzá! :)
2014. jan. 4. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én 22 éves veszprémi lány vagyok, szintén zárkózott, csendes, melankólikus.

Sok dolog érdekel, pl.: természet, sport, művészet, különböző kultúrák...

Mélyen érző és gondolkodó ember vagyok, de azért szeretek szórakozni is, és idővel meg tudok nyílni.

Ha gondolod, írj bátran. :-)

2014. jan. 5. 00:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sok szerencsét szintén a jó barátokhoz!
2014. jan. 8. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:

én is szívesen beszélgetnék:)

20 éves fehérvári lány vagyok

2014. jan. 9. 00:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Lányok akkor nektek én kellek, pont így gondolkodok én is :D
2014. jan. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!