Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan gondoljátok, legtöbbször azt mondják, hogy egy idő után az egyik fél többet érez szimpla barátságnál, de szerintem nem feltétlenül.
Szerintem nincs. Vagyis olyan értelemben nincs, hogyha elkezdenek szexuálisan vonzódni egymáshoz,akkor ott lőttek a barátságnak. Nekem most egy ilyen barátom van: egyre többet beszélgettünk, majd kissé összegabalyodtunk, a köztünk lévő "feszkó" egyfolytában ég. Amit érzünk egymás iránt, az vhol a barátság és a szerelem közt van,részemről inkább a szerelem,részéről inkább a barátság felé. Szóval én NEM hiszek 2 független, szabad fél barátságában, ahol ráadásul vonzódnak is egymáshoz.
2014. jan. 4. 20:42
12/17 anonim válasza:
nekem van egy lány akivel nagyon jóba vagyok rengeteg baromságról lehet beszélni, mindig felvidít és olyan elengedetten tudunk egymással beszélni de egyáltalán nem érzek iránta semmi olyat. és ő se. De nagyon jó ez a barátság mert nagyon felszabadultan tudunk együtt csinálni mindent, rengeteget nevetünk és sokkal jobban érzem magam vele mint bármelyik fiú haverommal.
2014. jan. 4. 23:16
13/17 anonim válasza:
lemaradt 15/f
2014. jan. 4. 23:16
14/17 anonim válasza:
Egy kb 2000 éves latin mondás, de lehet, csak szojáték ezt mondja :
Amore more ore re probantur amicitiae.
Vagyis A szerelem ,mondják sokan ,megöli a barátságot.
Szerintem a kettö mindig kizárja egymást,és hozza teszem,
két jó barátbol lehet egy szerelmes pár, de forditva nem müködik.
2014. jan. 5. 08:04
15/17 anonim válasza:
11: De hiszen szerelmi kapcsolat nem képzelhető el anélkül, hogy egymás legjobb barátai lennétek. Evvel a kapcsolattal mi a baj? Legjobb úton vagytok a párkapcsolat felé.
2014. jan. 7. 01:12
16/17 anonim válasza:
én tapasztalatból mondom, hogy létezik fiú-lány barátság.
konkrét 9 hónapja a legjobb barátom egy fiú, rendszeresen találkozunk, egyikünk sem ronda, és egyikünknek sincs párkapcsolata, mégsem érzünk egymás iránt többet.
egyszerűen barátok vagyunk, mert a rokonlelkek vonzzák egymást, konkrétan ugyanolyanok vagyunk, csak ellenkező neműek. és valamilyen oknál fogva egyikünk sem szerelmes a másikba. aki azt mondja nem létezik fiú-lány barátság, bizonyára arra érti, hogy az ő környezetében. :)
2014. márc. 1. 11:39
17/17 anonim válasza:
Érett értelmes személyiségeknél létezhet az is hogy barátok lesznek ,de nem vonzódnak egymáshoz ,de az is hogy egy pár voltak és utána barátok maradtak, és mindkettőnek lesz külön kapcsolata féltékenykedés veszekedés "mónikashow" nélkül . Mindkettőre tudok példákat. De ennek tényleg feltétele egyfajta intelligencia, ami nem mindenkiben van meg..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!