Ha valaki nem érdeklődik felőlem, sokára ír vissza és nem kérdez vissza dolgokra, mint pl. hogy milyen volt a szilveszter, vagy hogy érzem magam, akkor nem is érdeklem, igaz?
Figyelt kérdés
Van egy olyan érzésem, hogy csak érdek barátság.2014. jan. 3. 19:18
1/6 anonim válasza:
Évezredeken át áram szem volt, mégsem haltunk ki. Én nagyon jól elvagyok közösségi oldalak nélkül.
2/6 anonim válasza:
Ahogy mondod, nem érdekled te őt.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam chatelni, de egyébként sem nagyon keres. Legalábbis én gyakrabban és ha én nem tenném, akkor valószínűleg nem is találkoznánk.
2014. jan. 3. 20:25
5/6 anonim válasza:
Én sem szoktam ilyeneket kérdezni, fölösleges csevegés, ha érdekes doog történt úgyis egyből mondja a másik. Szóval ez rossz következtetés.
6/6 anonim válasza:
Nem érdekled. Én szépen lekoptattam az összes ilyet. Ne keresd, és ha segítség kell neki, tőled ne kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!