Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vagy egy legjobb barátnőm, Gréti a neve. 9 éve legjobb barátnők vagyunk.De tényleg mindent egyutt csinéltunk és mindent egyutt probáltunk ki.De mostanában nagyon megváltozott. Mindenkit kibeszélt nekem...rajtam kivul még van 2 legjob barátnoje és mind a kettojuket kibeszélte nekem hogy igy elege van belole megy stb...és nagyon fura volt mondom uristen mivan ha engem is? Nagyon nem vagyok rá büszke sose csináltam még ilyet de beléptem a facebookjába és elolvastam mit beszél a másik 2 legjobb barátnojével és alig akartam elhinni...olyíanokat mondott rolam hogy elege van belolem meg hogy szerencse hogy erosek az idegei ezért bir el csak..oylanokért kibeszélt mert nem tetszett nekem egy film ami nekik nagyon..és persze a barátnoje adta alá a lovat ( aki utal engem ) hogy hu de megtépném stb és a LEGJOBB BARÁTNOM aki kozben jopofizott nekem hogy imad stb ilyenek mond? De persze nem csak engem beszélt ki hanem a másik legjobb baratnojet. Megneztem A masik legjobb baratnojevel mit beszeélt hogy meg engem beszélt ki meg azt aki utal engem a másik legjobb baratnojet.Meg egésznap szidja az egyik osztálytársát hogy utalja stb es kozbe neki oylat irogat hogy: komolyan jobban imadlak mint a tobbi legjobb baratnomet:) Kozbe mindenkinek monda hogy utalja...most mit tegyek? nem modhatom el hogy elolvastam...de igy mégse tudok lenni...meg Ma kintvoltunk 5-en...es annak a legjobb baratnojenek aki utal engem meselte hogy ma milyen jo volt kint és kérdezi hogy:: kik voltak kint?:) és mindenkit felsorolt de engem kihagyott...mintha engem szégyelne nehogy megkérdezze hogy te hát ot nem birod?! Mit tegyek? 15L

2013. dec. 31. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Üdv a felnőtt létben! keress új barátokat... ha fontos vagy valamelyik barátnődnek, keresni fog! :)
2013. dec. 31. 00:37
 2/2 anonim válasza:

Első válaszoló! Üdv a felnőtt létben??? Ezt komolyan gondoltad?? Ez nem,h felnőttes,hanem inkább ovodás viselkedés!

Kérdező! Te meg ne törődj velük,felejtsd el őket,keress más barátokat! Az ilyen nem barát!

2013. dec. 31. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!