Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy ne fogjanak ki?

Mit tegyek hogy ne fogjanak ki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki folyton piszkál mióta dalokat írok. Az egész osztály kifogott és senki nem hisz nekem (persze régebben volt egy pár rossz megszólalásom de ezekért bocsánatot is kértem). Ugyan a tanárok mellettem állnak de ők sem tudnak mit kezdeni velük. Mostanában elgondolkoztam azon hogy bocsánatot kérek minden eddigiért de igazából nem én vagyok a hibás azért hogy ők ennyire kifogtak engem. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mit tegyek kérjek bocsánatot, vagy makacsoljam meg magam és sz@rjam le őket magasrol.
2013. dec. 31. 00:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
szard le őket! amúgy biztos van olyan, akinek tetszik a dolog, csak a többiek előtt nem meri hangoztatni!
2013. dec. 31. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!