Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam el neki, hogy...

Hogy mondjam el neki, hogy már nem szeretnék a barátja lenni? 12/L

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel 2. óta barátnők vagyunk, de most már valahogy, romlik a barátságunk, és nem szeretnék vele barátkozni. De már sokszor össze vesztünk, de sose értette meg, hogy nem szeretnék vele lenni. És nem tudom, hogy jóba, vagy haragban váljunk el. És nagyon sértődős típus. Szerintetek mit mondjak neki? Mert most úgy tervezem, hogy téli szünet vége elött, Viberen leírom neki, (amit ti mondtok) hogy nem akarok a barátnője lenni.

Ha lehet kérlek arra válaszoljatok, hogy haragban vagy jóban váljunk el, vagy a szöveget, hogy pontosan mit írjak/mondjak neki.

:)

2013. dec. 29. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell elmondani, főleg nem leírni (kifejezetten gyávaság lenne írásban közölni!!).

Egyszerűen építsd le: találkozzatok kevesebbet, szervezz más programokat, barátkozz másokkal.

Magától fog elkopni a barátság fokozatosan, anélkül, hogy bárkinek is fájna.

2013. dec. 29. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Lehet van valami abban amit mondasz...

De nála ez sokkal nehezebb. Mert vannak még lányok akikkel jóba vagyok, oda megyek hozzájuk szünetben beszélgetni, meg minden, de aztán odajön ő is, és akk nem akar lekopni. Ja! Azt nem is említettem, hogy mindig engem utánoz, és nagyon idegesít... A szövegeimet, (pl.: kiri, kircsi) az öltözködési stílusomat, nekem természetes göndör a hajam, neki egyenes, de mindig begöndörítí stb...

Haj... fogalmam sincs mit csináljak. :(

2013. dec. 29. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha eddig barátok voltatok, semmiképpen sincs szükség rá, hogy hirtelen meg összevesszetek. Nem is értem ezt az egészet.

Magától alakul a dolog: új barátaitok lesznek, eltávolodtok...

Azt nem várhatod el, hogy a többi barátodnak is "színt kelljen vallani", és választani kelljen kettőtök között.

Oké, hogy tinik vagytok még, akiknek csomó ilyen erőltetett műkonfliktusuk van, de azért gondolkodj már!

Most minek csinálni egy problémát ott, ahol nincsen? Tényleg megéri és kell szemétkedned vele, csak úgy, hirtelen, a semmiből? Ő meg álljon ott értetlenül, meg majd jöjjön ide kérdést feltenni, hogy nem érti, hogy az eddigi egyik legjobb barátnője hirtelen miért gonosz vele? Gondolkodj már, ha fordítva lenne, és veled csinálni ezt valaki!

Szépen éld a saját életed, barátkozz azokkal, akik neked szimpatikusak, velük csinálj programokat, ennyi. Őt pedig hagyd békén, és ne azon gondolkodjál, hogyan folytass le egy háborút ellene, és hogyan lehetetlenítsd el mások előtt is.

2013. dec. 29. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
A "kiri", "kircsi", meg hasonlók pedig NAGYON GÁZ, majmolós szövegek! Nem tőled lopja el, hanem te is ugyanúgy valami jópofának vélt mintát utánzol, ahogy ő is.
2013. dec. 29. 13:30
 5/6 Arimateia válasza:

Én anno nem a könnyebb, hanem az egyenes utat választottam. Szakítottam vele, mint egy fiúval.

Egyenesnek lenni nem könnyű, de becsületes. Én ezt támogatom.

2013. dec. 29. 13:42
 6/6 anonim válasza:

hm... kiri, kircsi. ugyanolyan majom vagy mint mások.

ha mindenképp elakarod magadtól választani, kezdj el beszélgetni másokkal, és ha odamegy hozzád, nem száll le rólad, mondd meg neki, hogy "idegesítő vagy." le fog pattanni.

egyébként ők még nem tinik. az 13 éves kortól kezdődik.

2013. dec. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!