Ti felvennétek újra a kapcsolatot az ilyen (ex) baráttal?
Már 4 éve hogy az égvilágon semmit nem kommunikáltam az egykori barátommal (több mint 10 éves barátság).
A tényállás az, hogy soxor hülyére vett már a vége felé és papucsállatka lett az akkori nője mellett és nem tartotta meg a szavait velem szemben. Pl. mentünk volna Tankcsapda koncira 1x és indulásom előtt a buli napján felhívtam melyik busszal menjek és úgy tudódott ki, ő nem is jön mégsem, mert étterembe viszi a barátnőjét. Na fajin...
Szóval a több ilyen hiteltelen dolgaiból (még ezen kívül volt egy pár) sokalltam be és én mondtam ki a végszót, hogy ez így már nem barátság. Erre megsértődött és tiltott mindenhonnan (FB,Skype). Mondjuk előre tudtam hogy ez lesz a reagálása mert ismerem több éve.
És emlékszem utána 1 vagy 2 hónappal szükségem lett volna a segítségére, mert sokat segítettünk egymásnak anno. És ahelyett hogy mégis segített volna, először pénzért cserébe akart hasznot húzni a dologból, utána kiröhögött a telefonba és gúny sms-t is írt utána.
Most szoktam gondolkozni mi lehet vele. Ti felvennétek egy ilyen emberrel újra a kapcsolatot?
(csak nosztalgia beszélgetés miatt SEMMI TÖBB)
24 F
Istenem, mennyit agyalsz... ha érdekel mi lett vele, akkor hívd fel, máshogy nem tudod meg.
És könyörgöm neked, "sokszor", mert még egy "soxor" és elhányom magam.
24 évesen és "férfi" létedre, azért írjál már normálisan, ne úgy, mint egy tizenéves tinip*csa. Köszi..
A témához szólva nem venném fel, mert átvert...
"a barátnők jönnek és mennek, de egy igaz barát mindig ott lesz.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!