Te mit tennél ha az egyik csaj haverodat éppen verné a tanár?
Én azért beszólnék a tanárnak persze sokan azért figyelték döbbenten oké hogy álom de ez ugye manapság így ritka és ez ugye sokkolja ám az embert ha ilyet lát.
De én még a legrosszabb esetben filmre vettem volna és a felvételt elküldtem volna az igazgatónak, szükség esetén a rendőrségre is.
Nem érdekel hogy ezzel személyiségi jogokat sértek mert ezzel is elővehetik a felvétel készítőjét de ennyit szerintem igazán megérne.
felvenném telefonnal, onnantól meg van a bizonyíték...
és rohannék a rendőrségre, a tanárnéni pedig kapna pár év ingyen szálló, vmelyik állami melegedőben és húzhatna szép egyenruhát, és megtudná h a sárgarépát és az uborkát nem csak evésre használják...
Hát nekem ami ebbe a feltűnt,hogy senki nem tesz semmit az osztályból,elég gáz!!
(nem álom volt)Nálunk egyszer vmiért engem pécézett ki egy tanár,beszólogatott,sértegetett meg minden és érdekes mindenki,de legfőképpen az a csaj akit utálok és mai napig nem vagyok vele puszi pajtás,ő is ki állt értem,meg persze a barátaim is egyből.Ha még elkezdett volna ráncigálni akkor tuti neki ment volna az egész osztály!!
Szóval ilyen esetben tuti beszólnék a tanárnak ha nem hagyja abba akkor pedig én ráncigálnám meg az osztállyal együtt,közben felhívnám a rendőrséget is,hiszen a fojtogatás az gyilkossági kísérletnek minösűl!
A lényeg tétlenül nem nézném ezt! még akkor sem ha éppen utálom az adott személyt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!