Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Te mit tennél ha az egyik...

Te mit tennél ha az egyik csaj haverodat éppen verné a tanár?

Figyelt kérdés
Iskolában vagytok, bejön helyettesíteni egy 50 év körüli kövér, csúnya nagydarab nő. Egyszer csak minden ok nélkül feláll és odamegy az egyik csajhaverotokhoz(aki egyébként nagyon szép), elkezdi ráncigálni, fojtogatni stb, de az osztályban még a legjobb barátnője is szótlanul végig nézi a folyamatot, a szegény csaj pasija pedig leghátul ül és egy csajt fog az ölébe. Te mit tettél volna? (Nem történt meg csak álmodtam, egyszerűen csak kíváncsi vagyok ki mit tenne ilyen esetben)
2013. dec. 25. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Én azért beszólnék a tanárnak persze sokan azért figyelték döbbenten oké hogy álom de ez ugye manapság így ritka és ez ugye sokkolja ám az embert ha ilyet lát.

De én még a legrosszabb esetben filmre vettem volna és a felvételt elküldtem volna az igazgatónak, szükség esetén a rendőrségre is.

Nem érdekel hogy ezzel személyiségi jogokat sértek mert ezzel is elővehetik a felvétel készítőjét de ennyit szerintem igazán megérne.

2013. dec. 25. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

felvenném telefonnal, onnantól meg van a bizonyíték...

és rohannék a rendőrségre, a tanárnéni pedig kapna pár év ingyen szálló, vmelyik állami melegedőben és húzhatna szép egyenruhát, és megtudná h a sárgarépát és az uborkát nem csak evésre használják...

2013. dec. 25. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
112-est tárcsáznám...
2013. dec. 25. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem ami ebbe a feltűnt,hogy senki nem tesz semmit az osztályból,elég gáz!!

(nem álom volt)Nálunk egyszer vmiért engem pécézett ki egy tanár,beszólogatott,sértegetett meg minden és érdekes mindenki,de legfőképpen az a csaj akit utálok és mai napig nem vagyok vele puszi pajtás,ő is ki állt értem,meg persze a barátaim is egyből.Ha még elkezdett volna ráncigálni akkor tuti neki ment volna az egész osztály!!

Szóval ilyen esetben tuti beszólnék a tanárnak ha nem hagyja abba akkor pedig én ráncigálnám meg az osztállyal együtt,közben felhívnám a rendőrséget is,hiszen a fojtogatás az gyilkossági kísérletnek minösűl!

A lényeg tétlenül nem nézném ezt! még akkor sem ha éppen utálom az adott személyt..

2013. dec. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!