Hogyan szerezhetnék egy legjobb barátot?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és nincsen egy olyan barátom, akire minden helyzetben számíthatok... Habár Elég lenne egy olyan, aki szívesen lenne a társaságomban, és szakítana néha néha egy kis időt rám. Sok barátom van, akikkel együtt szoktam lenni, de csak suliban, nehezen tudnánk megoldani 1-1 találkozót, mert elég messze lakok mindenkitől... A faluban, ahol lakom, nincsen egy olyan korombeli gyerek, akinek hasonló lenne az érdeklődési köre . Nem vagyok az a tipikus bulizós/iszákos ember, sokkal jobban szeretek sportolni, kreatív dologokat csinálni és beszélgetni az élet dolgairól. Általános suliba egyáltalán nem voltak barátaim, csak voltak olyanok, akik elviseltek maguk körül. Imádok segízeni az embereken és általában mindenkit az őrületbe kergetek az optimizmusommal :D . Igaz, hogy elképeztően jól tudom érezni magam a barátaimmal, de még sohasem volt legjobb barátom és fogalmam sincs hogy tudnék szerezni 1-et... Az is probléma szokott lenni, hogy egy bizonyos személynek már van 1 vagy 2 legjobb barátja és nincs szüksége többre. Valaki legyen olyan kedves és írja meg, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy nekem is legyen legjobb barátom...2013. dec. 23. 17:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs veled semmi gond sem és az általad leírtak alapján nem tucat ember vagy.Ha megnézed a veled egykorú fiatalok mind buliznak és isznak (azt hiszik ez a menő.) Te az értelmesebb kategóriába tartozol.Célszerű olyan emberekkel barátkozni,akiknek szintén olyan a stílusuk és az érdeklődési körük mint neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :D Teljesen igazad van abban, hogy az osztálytársaim nagy része imád bulizni, de sajna csak egy olyan van, akivel nagyon jóba vagyok. 8-an vagyunk az osztályba fiúk, sajnos a 4-en teljesen más érdeklődésűek, 2 teljesen zárkózott és semmit sem tudok róluk, és van a szobatársam akivel kóterba együtt lakom, ő nagyon jófej, nagyon kedves és nagyon bírom :D , csak ő az a kifejezettem nyugodt típus, aki nem igazán fektet olyasmilyen dolgokba erőt ami szerinte nem fontos, ellenben én akit minden dolog felizgat (kérlek ne érts félre) pörgök reggeltől estig és mindennel foglalkozom és rengeteg plusz munkát vállalok. Viszont rengeteg olyan dolog van, amiben eggyet értünk és sok közös témánk van, az egy baj az, hogy nem annyira nyitott abban, hogy tartsuk a kapcsolatot sulin kívül, szóval, ha nem vagyunk a kollégiumban, nem szoktunk találkozni :/
2013. dec. 23. 18:15
3/5 anonim válasza:
Akkor hozzám hasonló vagy. :D Nekem szerencsére azért vannak olyan osztálytársaim,ismerőseim és barátaim akikkel egy érdeklődési körünk van és azért tudunk közös programokat szervezni. pl: koncertek.Szóval az én helyzetem ennyiből jobb.:D De mint írtad is,hogy optimista vagy,ami azért nagyon jó tulajdonság.:D
4/5 anonim válasza:
Ismerkedj újabb emberekkel és ne görcsölj rá a dologra! :D Egyébként ha lenne kedved, nekem dobhatná egy privátot. Csak mert szimpatikusnak tűnsz. :D Persze nem muszáj, egy ötlet volt...
5/5 anonim válasza:
Teljesen át tudom érezni azt amit mondasz, velem is így van. Hol laksz?
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!