Mi hasznát lehet venni 3000 Facebook ismerősnek, ha mondjuk minden élőben egyszer látott embert bejelölsz?
Van, aki gyűjti az ismerősöket, mert állítólag menő, ha valakinek minél több ismerőse van.
Nekem csak olyanok az ismerőseim, akikkel valóban közeli viszonyban vagyunk és tartjuk a kapcsolatot élőben is, így nekem 100 alatt van az ismerősök száma, de meg így sem szoktam végignézi az üzenőfalat, hogy ki mit rakott ki, mert sok.
1500 ismerőst szerintem képtelenség kezelni, és így azoknak a dolgait sem látja az ember, akikre tényleg kíváncsi lenne.
De engem is érdekel, hogy miért van ez? :) Még gyerekeknél megértem, hogy ez valamiféle verseny lehet, hogy kinek van több. De felnőtt, idősebb embereknél? :S
Van hátránya is. Persze ez személyfüggő.
Én nem akarom, hogy minden jött-ment lássa, ha kiteszek valamit. Ha valamit kiteszek, azt olyan lássa, aki közel áll hozzám, mondjuk ne nézegesse a bulis képeimet, az akivel munkakapcsolatban vagyok kizárólag, és ne kelljen állítgatnom, hogy ki mit láthat.
Ha meg munkára akarom használni, akkor nyitok egy külön profilt és nem keverem a magán dolgaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!