Vizvarika kérdése:
Mit tegyek? Nemtudom segítség
Figyelt kérdés
Van két legjobb barátom egy lány és egy fiú én nagyon szeretem őket de ők viszont utálják egymást!! Mit tegyek hogy jóban legyenek??2013. dec. 17. 15:04
1/1 anonim válasza:
Szia! :) Ismerős szituáció, csak nálam az én legjobb barátnőmnek vagy egy másik legjobb barátja, egy fiú. Én is utálom a srácot. Nem a személyisége miatt, mert nem ismerem, csak féltékenységből. Szerintem ne feltétlen akard, hogy jóban legyenek. Mond el mind a kettejüknek, hogy nagyon szereted őket és hogy nem akarsz választani közülük... stb. Vagy hogy ugyanolyan fontosak számodra. Ha pedig annyira utálják egymást, hogy szóban is szoktak vitázni, akkor kérd meg őket, hogy a kedvedért viseljék el egymást. Ha igazán jó barátok, meg fognak érteni. 14/L ha szeretnél kérdezni vagy valami, nyugodtan írhatsz privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!