Szeretnék megtalálni valakit, de nem tudom hogyan. Tudom a nevét, hogy hol lakik hogy keresem meg?
Figyelt kérdés
tudodm mék településen él az exemet keresem aki el hagyot mikor ki derült terhes vagyok és elö akarom keresenki ezt a szemetet közbe azt is meg tudtam hogy felesége van meg 3 gyereke szovaln a sajt gyerkem miat meg akarom kersen de nem tudom hogyan2013. dec. 14. 18:46
11/17 anonim válasza:
Inkább nyelvtan órán figyeltél volna...
12/17 A kérdező kommentje:
oookkkk és a kérdésemre is válaszolsz
2013. dec. 14. 19:34
13/17 A kérdező kommentje:
valaki agyon nekem valami normális válszt is akik meg azokat írtak köszönöm szépen
2013. dec. 14. 22:02
14/17 anonim válasza:
Ha tudod a nevét és azt is, hogy hol lakik, akkor menjél oda.A munkahelyét nem tudod hol van, mert ott lefülelheted, megvárod a munkahelye elõtt.
15/17 A kérdező kommentje:
csak azt tudodm hogy mék településen lakik pontosan utca ház szám sajnos azt nem tudom munka helyét nem tudom
2013. dec. 15. 09:17
16/17 anonim válasza:
Mekkora település ez? Ha kisebb település tudod ott mindenki ismeri egymást és kérdezõsködjél.Hol ismerkedtél meg vele, ott nem ismeri valaki?
17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy valaki ismere Sarud a település neve és oda valosi az exem
2013. dec. 15. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!