Szegediekkel és környékbeliekkel szeretnék ismerkedni?
Hallihó...
Az a helyzet, hogy már egy ideje nekem Szeged mániám van... Szeretnék oda eljutni valamikor, lehetőleg többször is. Odaköltözést nem fontolgatok még, mert még sok minden vissza van (gimi, netán egyetem, stb).
A lényeg, hogy én bemagyaráztam magamnak, hogy Szeged egy szép hely, az emberek ottan kedvesek, szépek a lányok meg piros a paprikájuk, finom a szalámijuk, kiskutya... És fingom sincs amúgy, hogy mi van Szegeden... Talán villamos, oszt lőttek a tudásomnak... De én látni akarom, és ha ezt már bemagyaráztam magamnak, akkor ez úgy lesz...
A sors fintora, hogy én Kaposvárra lettem ledobva. Igen, Leprafészekre, igen... :D Persze ezt lehet, hogy azért gondolom így, mert totál be vagyok gyöpösödve...
Tudom hogy ez nem az a "szerezzünk most életre szóló, kiváló barátságokat" oldal, de én szeretnék pár (lehetőleg minél több) szegedivel megismerkedni. DE TÉNYLEG! Ne szrjatok le, lécci :D
Ha meg netán túl sok a lány jelentkező (tuti nem, bakker), akkor... nem tudom... Az jó lenne? :D
Magamról... Hát nem tudom... Elég sokat írtam, ebből valaki csak tud formálni valamiféle képet magában rólam...
Szóval várom a válaszokat... :D
Ja, 16 éves kis tutyimutyi vagyok, ezt majdnem elfelejtettem...
Hát, én nem elsősorban a hülyékkel szerettem volna ismerkedni.
Különben is, hol nincs hülye? Ennyiből ölhetném meg magam, mert mindenhol ott vannak...
Szeged nagyon jó hely, én itt születtem, itt jártam suliba, az egyetemet is itt végeztem, itt is dolgozom. Gyönyörű, élhető város!
Gyere ide tanulni majd, szerintem nem fogod megbánni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!