Mit készítsek neki?
Van egy barátnőm akivel kb 1-2 hónapja nagyon jóba lettünk. Én már legjobb barátnőmnek tekintettem ,de nem tudtam hogy szerinte mennyire erős a barátságunk ,míg egy facebookos csoportba (amibe csak mi ketten vagyunk) kiírt egy kérdést:
Melyik ?
Barát
BFF
ÉS ő bejelölte a BFF-et.Aztán én is (ez egyértelmű). Erről még beszélgettünk és azt mondta hogy ő is legjobb barátnőének tekintett csak nem merte megkérdezni .(ez azért volt mert mind a ketten akkor "szakítottunk" a legjobb barátnőnkel)
De igazából az lenne a kérdés hogy szerintetek milyen olyan dolgot készítsek neki ami azt jelképezi hogy én rettentően örülök annak hogy BFF-ak lettünk ? :)
(tudom hogy most olyanokat akartok írni h:barátság karkötő/nyaklánc/gyűrű),de most nem teljesen ilyesmikre gondoltam hanem olyan okra ami nem átlagos.Pl .: valaki nem csinált a legjobb barátnőjének valami különlegeset ?
(lehet hogy most hülyének tűnök hogy nem elégszem meg a szokásossal,de ha ezt gondoljátok akk inkább ne írjatok.Csak az írjon aki segít)
Előre is köszi a válaszokat
12/L
Te meg ne nevess ki, de amikor én 12 éves voltam, akkor egy lány, a mellettem lévő padban egész órán gyúrogatott egy viasz darabot. Aztán ideadta: egy kis dobókocka lett belőle, beleszurkálta a számokat. És azt mondta, ezt neked csináltam. Ez olyan jól esett!
Tehát egy könyvjelzőt, egy kis tányéralátétet,egy kis bögrét..., amit minden nap használ, s ha ránéz, eszébe jut a barinője. És lehet, tovább is megmarad, mint a barátság:)
Ez érdekes kérdés!
Készíts neki egy diát, amibe fotók, képek, szövegek, zene alatta, amivel kifejezheted barátságodat, érzéseidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!