Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez egy kapcsolatban normális?

Ez egy kapcsolatban normális?

Figyelt kérdés

összevesztem a barátommal.. nem keresett egy napig másnap írja h szeret nem akar elveszíteni meg ilyenek .. azutáni nap még arra sem képes h köszönjön és állítólag ‘együtt‘ vagyunk..

ha véletlenül megkeresne,hogyan viszonyuljak hozzá? (tuti megkeres mert nálam vannak egyes cuccai)

2013. nov. 25. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó nagy kretén egy barátod van, már meg ne haragudj. Én tag vagyok, de nagyon berágnék az ilyenért. Ok, persze, van hogy az embernek halaszthatatlan dolga akad, na de bmeg, h nem köszön?

Egyébként, tudom h semmi közöm hozzá de ez mennyire komoly egy kapcsolat?

Ja és, hogy konkrétan válaszoljak. Add vissza a cuccait és küld el melegebbre.Bár a leírtak alapján nem fogja ez különösebben zavarni. :D

2013. nov. 25. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:

hát már több mint két éve vagyunk együtt.. már egyszer elküldtem.. egy hónap után visszakönyörögte magát.. én hülye meg hagytam pedig már nagyjaból túl voltam rajta

:S nagyon cseles egy gyerek.. h ne felejtsem el, minden második nap keres..

2013. nov. 25. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Hű...ismerős helyzet, jobban jársz ha elküldöd melegebb éghajlatra...

3 év után azért küldtem el (most már exem) mert tapló lett...és nem változott, szoval jobban jársz ha véget vetsz a kapcsolatnak, ha így viszonyul hozzád

2013. nov. 26. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
igen.. ezt tettem.. :) :( nem volt más választásom.. köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!