Ez egy kapcsolatban normális?
összevesztem a barátommal.. nem keresett egy napig másnap írja h szeret nem akar elveszíteni meg ilyenek .. azutáni nap még arra sem képes h köszönjön és állítólag ‘együtt‘ vagyunk..
ha véletlenül megkeresne,hogyan viszonyuljak hozzá? (tuti megkeres mert nálam vannak egyes cuccai)
Jó nagy kretén egy barátod van, már meg ne haragudj. Én tag vagyok, de nagyon berágnék az ilyenért. Ok, persze, van hogy az embernek halaszthatatlan dolga akad, na de bmeg, h nem köszön?
Egyébként, tudom h semmi közöm hozzá de ez mennyire komoly egy kapcsolat?
Ja és, hogy konkrétan válaszoljak. Add vissza a cuccait és küld el melegebbre.Bár a leírtak alapján nem fogja ez különösebben zavarni. :D
hát már több mint két éve vagyunk együtt.. már egyszer elküldtem.. egy hónap után visszakönyörögte magát.. én hülye meg hagytam pedig már nagyjaból túl voltam rajta
:S nagyon cseles egy gyerek.. h ne felejtsem el, minden második nap keres..
Hű...ismerős helyzet, jobban jársz ha elküldöd melegebb éghajlatra...
3 év után azért küldtem el (most már exem) mert tapló lett...és nem változott, szoval jobban jársz ha véget vetsz a kapcsolatnak, ha így viszonyul hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!