Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem mondta el nekem?

Miért nem mondta el nekem?

Figyelt kérdés
Az osztályban 4-en legjobb barátnők vagyunk már 2 éve. És közülünk az egyik lány őszi szünetben legjobb barát lett egy másik osztálytársunkkal aki azonban nem a mi legjobb barátnőnk. És ezt mind eddig titokban csinálta. 1 hete azonban elmondta a másik 2 legjobb barátnőmnek, hogy neki már más a legjobb barátnője és amikor én odamentem megkérdezni hogy miről beszélnek azt mondta hogy nem rám tartozik. (ez rosszul esett) Aztán 2 órával később a másik legjobb barátnőm elmondta a történteket. Én meg nem tudtam miért nem mondta el, de gondoltam nem teszem szóvá hisz aznap még együtt mentünk edzésre. De ott sem mondta el. És már 1 hete várom hogy mondja el de nem teszi. A legutóbbi edzésen meg a szemembe hazudta hogy én vok a legjobb barátnője. Ma viszont nem is szólt hozzám csak annyit hogy Szia! és már duncsizott is dovább az újdonsült LB-jével. Most meg együtt mentek ebédelni az ALLE-ba. Ez nekem nagyon fáj de nem tudom mit tegyek. Szóvá tegyem vagy ne? Egyáltalán, miért nem mondta ezt el nekem és miért hazudott?

2013. nov. 19. 13:30
 1/2 Nagilum válasza:
Egyszerű. Ha szarik a fejedre, tégy te is így.
2013. nov. 21. 09:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2013. nov. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!