Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt miért csinálja a "barátnőm...

Ezt miért csinálja a "barátnőm"? Mind ketten lányok vagyunk.

Figyelt kérdés
Volt egy pasim, kiröhögött, hogy "nemáár ezzel a taknyossal fogsz járni?". Felveszek egy olyan ruhát ami neki nem tetszik akkor: "jajj de nevetségesen nézel már ki, ugye ez nem komoly". Valamit másképpen csinálok : "jajj annyira gyerekes vagy, kis nocsi" . Ha mással beszélgetek: "miért mentél oda hozzá? az nem normális" Ha nem szólok hozzá mert felcsesződök valami végett: "ezt ugye nem mondod komolyan, hogy te vagy mérges, mikor én mindent megteszek érted, csak te nem vagy képes soha azt csinálni amit én mondok". Megkér valamire, én nemet mondok: "nem hiszem el, hogy ilyen vagy, mikor én mindent megteszek érted".
2013. nov. 18. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért, mert megteheti veled és hagyod magad.
2013. nov. 18. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért csinálja, mert ő olyan típusú ember -veled ellentétben- aki szemtől szembe beszéli meg, ha problémája van, nem a háta mögött ócsárolja a "barátnője" rossz tulajdonságait. Menj oda hozzá és kérdezd meg, ha valóban érdekel a válasz, mi itt csak vaktában tippelgetni tudunk. Vagy szidjuk együtt a lányt..?
2013. nov. 18. 20:30
 3/3 anonim válasza:
Mond meg neki hogy normális önálló gondolatokkal rendelkező ember vagy és ha a barátnőd akar maradni akkor inkább barátként viselkedjen mint főnök ként és kritikus ként és stb... azzal hogy folyton kritizál semmit nem tesz érted ezt értesd meg vele.
2013. nov. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!