Ezt miért csinálja a "barátnőm"? Mind ketten lányok vagyunk.
Figyelt kérdés
Volt egy pasim, kiröhögött, hogy "nemáár ezzel a taknyossal fogsz járni?". Felveszek egy olyan ruhát ami neki nem tetszik akkor: "jajj de nevetségesen nézel már ki, ugye ez nem komoly". Valamit másképpen csinálok : "jajj annyira gyerekes vagy, kis nocsi" . Ha mással beszélgetek: "miért mentél oda hozzá? az nem normális" Ha nem szólok hozzá mert felcsesződök valami végett: "ezt ugye nem mondod komolyan, hogy te vagy mérges, mikor én mindent megteszek érted, csak te nem vagy képes soha azt csinálni amit én mondok". Megkér valamire, én nemet mondok: "nem hiszem el, hogy ilyen vagy, mikor én mindent megteszek érted".2013. nov. 18. 20:23
1/3 anonim válasza:
Azért, mert megteheti veled és hagyod magad.
2/3 anonim válasza:
Azért csinálja, mert ő olyan típusú ember -veled ellentétben- aki szemtől szembe beszéli meg, ha problémája van, nem a háta mögött ócsárolja a "barátnője" rossz tulajdonságait. Menj oda hozzá és kérdezd meg, ha valóban érdekel a válasz, mi itt csak vaktában tippelgetni tudunk. Vagy szidjuk együtt a lányt..?
3/3 anonim válasza:
Mond meg neki hogy normális önálló gondolatokkal rendelkező ember vagy és ha a barátnőd akar maradni akkor inkább barátként viselkedjen mint főnök ként és kritikus ként és stb... azzal hogy folyton kritizál semmit nem tesz érted ezt értesd meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!