Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy a barátnőmet...

Mit tegyek hogy a barátnőmet meggyőzzem arról, hogy felejtse el ezt a fiút?

Figyelt kérdés

szval tavaly előtt,tehát 5-ben jött az osztályunkba ez a fiú,ráadásul egy emelettel laknak fölöttünk.Már előtte is ismertem.most 15 éves,és azért került hozzánk,mert 2-szer bukott,mindig süllyedt egyre lejjebb,és nálunk kötött ki.. 5 lány szerelmes lett belé,(én is)és most már igazgató is behívatott minket emiatt.Én már nem szeretem,és lemondtam róla.A barátnőmet szeretném meggyőzni,hogy felejtse el végre,hagyja a francba,mert minden csajt meg akar hódítani,olyan mint kristóf az éjjel-nappal budapestben.. Szerintetek mit csináljak??

köszönöm előre is!

ui: pár lány szerelmes lett az osztályban lévő fiúba, aki 2 évvel idősebb nálunk, és ráadásul nem is jó a magatartása. Annyira durva a helyzet, hogy már igazgató is behívatott minket, hogy ha nem fejezzük be ezt a témát akkor behívják a szüleinket.

2013. nov. 13. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Bukott fiuba szerelmes lenni?Hát ez olyan lányokra is vall, lehet szegény azért nem tanul, mert beképzeltté tettétek, hogy rajongtok érte.
2013. nov. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!