Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most miért van?

Ez most miért van?

Figyelt kérdés
Még két éve kezdődött amikor nem mentem el szecska avatóra, ezért az osztálytársaim folyamatosan piszkálnak, hogy miért nem járok el sulidiszkóra ami farsang és szecska avató után szokott lenni. Ha ez még nem elég anyukám is el akar küldeni mondván éljek társasági életet. A mostani szecska avatóra csak azért mentem el mert mi rendeztük a büfét, és akkor az egyik osztálytársam (lány) azt kérdezte: - Mi van bátorságot kértél szülinapodra? Ezen meglepődtem mert ilyet még nem kérdeztek tőlem. Aztán a legjobb barátnőm bepasizott valami idiótába. Azóta se kép, se hang otthagyott. Két hete azzal jöttek nekem hogy le ne vegyem a csontváz fejét, és elrakjam. Az még csak hagyján de amikor felmegyek fb-re, hogy apukámmal beszéljek észreveszik és olyanokat küldenek mint pl.: mikor vágod fel magad? és ez mind csak egy kamu pengés szegeszes nyaklánc miatt. Hiába magyarázom el hogy nem igazi mindig meg akarják nézni a kezemet hogy nem e vagdosom magamat. Anya nem engedi hogy sulit váltsak. Azt mondta hogy hagyjak fel a gót stílusommal és hordjak színes ruhákat. Miért vennék fel színeset szerintem a fekete szép. Miért akarja mindenki hogy stílust váltsak, és menjek el bulizni amikor jó nekem könyvek mögött olvasni és rajzolni. Miért nem értik meg hogy nem akarok még pasit, nem akarok nyolcadikba keringőzni. miért nem értik meg??? 13/l

2013. nov. 13. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudok azonosulni a goth stílussal, azt viszont mindentől függetlenül mondom, hogy nem lehet mindig midnenkinek megfelelni. Vannak, akikről egyszerűen nem szabad tudomást venni.
2013. nov. 13. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!