Ki szeretne velem levelezni?
Levelezö társat keresek elõször emailben majd talán késöbb postai
uton is. Kb. velem egykorú lányokkal plusz- minusz
1-2 év 12/L
Ha valaki érdekel az írjon és megadom privátban az email címem.
1. Szüleid tudnak arról, hogy te itt keresel levelező társat?
2. 12 évesen nem anyukádnak kellene még a szaros seggedet kitörölni?
3. 12 évesen miért akarsz levelező társat? Az egy dolog kicsi csillag, hogy már havonta jelentkezik nálad a vérzés... De attól még kislány vagy!
Öh, az első vagyok, de mentségére legyen a kérdezőnek, hogy levelezni elég sok mindenről lehet, anélkül, hogy a havi vérzése ne essen a középpontba... és a nemisége sem fontos szerep, hogy miként lát egy két dolgot a világban...
A levelezés, érzések, érzelmek megfogalmazása, és informálódó kérdések feltevése, egymás jobban megismerése... Nem kell egyből "arra" gondolni.
Nem értem a logikát... Mit jelent, hogy "anyunak nyal"?
És mi nem fontos?
És mi van akkor, ha hazudik, és nem levelező társat keres, és rájövök? Abbahagyom a levelezést vele, és minden mást is megszakítok vele... (ha átlép egy egészséges határt)
A barátok nem itt keresése pedig szűklátókörűség szerintem. Természetesen ha 100-ból eddig 90 ember volt itt hülye, akivel beszéltem "privátba", de mi van, ha pont ő az egyik a maradék 10-ből? :D
Szóval a véleményed egyik részét nem értem, a másikat elfogadom, mivel szabad országban élünk. :)
De ez nem társkeresés, és én nem leszek a levelezőpartnere, mert ahogy láthatod, magával egykorú kiscsajt keres.... :D
Hol itt a probléma? Áldozat? Milyen áldozat? :D
Először email, aztán ha megismeri a másikat, akkor jöhet a postai levél.... akárkivel gondolom nem fog levelezni, ha már ilyen dologra vágyik, hogy levelezni akar valakivel...
Képet lehet email-ban is kérni, ha ez a problémája... de mind1... szerintem itt végeztem az érveléssel. :D
De te nem gondolkodsz, hanem egyből azt feltételezed, hogy aki 12 éves, az hülye, és nem tudja szelektálni, hogy ki akarja kihasználni, és ki nem...
Ezt se te, se én nem tudjuk a kérdezőről, és ez alapján, a kérdésből még ugyan annyira feltételezhetjük, hogy a kérdező tud különbséget tenni a hülyék, és az értelmesek közt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!