Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki szeretne velem levelezni?

Ki szeretne velem levelezni?

Figyelt kérdés

Levelezö társat keresek elõször emailben majd talán késöbb postai

uton is. Kb. velem egykorú lányokkal plusz- minusz

1-2 év 12/L

Ha valaki érdekel az írjon és megadom privátban az email címem.

2013. nov. 10. 18:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én szeretek kézzel írott levelet írni, kapni, de kiesek a korhatáros, és nemi megkötés miatt... :D Iszonyat izgalmas várni a levelet, hogy mit ír majd a másik! :) Akinek van kedve, írjon privit! (nekem kortól függetlenül lehet)
2013. nov. 10. 18:23
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

1. Szüleid tudnak arról, hogy te itt keresel levelező társat?

2. 12 évesen nem anyukádnak kellene még a szaros seggedet kitörölni?

3. 12 évesen miért akarsz levelező társat? Az egy dolog kicsi csillag, hogy már havonta jelentkezik nálad a vérzés... De attól még kislány vagy!

2013. nov. 10. 18:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Öh, az első vagyok, de mentségére legyen a kérdezőnek, hogy levelezni elég sok mindenről lehet, anélkül, hogy a havi vérzése ne essen a középpontba... és a nemisége sem fontos szerep, hogy miként lát egy két dolgot a világban...

A levelezés, érzések, érzelmek megfogalmazása, és informálódó kérdések feltevése, egymás jobban megismerése... Nem kell egyből "arra" gondolni.

2013. nov. 10. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem meg ez kifejezetten zavar... Igen nem fontos. ÉS attól még ugyan olyan kislány marad, kitudja, hogy otthon meg anyunak meg apunak, hogy nyal.... Ti meg bedőltök annak, hogy levelezőtársat keres. Oké keressen barátokat, de akinek több esze van az nem itt teszi. Kész ez az én véleményem nem fog megváltozni!
2013. nov. 10. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem értem a logikát... Mit jelent, hogy "anyunak nyal"?

És mi nem fontos?

És mi van akkor, ha hazudik, és nem levelező társat keres, és rájövök? Abbahagyom a levelezést vele, és minden mást is megszakítok vele... (ha átlép egy egészséges határt)

A barátok nem itt keresése pedig szűklátókörűség szerintem. Természetesen ha 100-ból eddig 90 ember volt itt hülye, akivel beszéltem "privátba", de mi van, ha pont ő az egyik a maradék 10-ből? :D

Szóval a véleményed egyik részét nem értem, a másikat elfogadom, mivel szabad országban élünk. :)

2013. nov. 10. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
De én meg a te véleményedet nem értem. Te hány éves vagy? Egyáltalán miért akarsz te egy kislánnyal beszélgetni? Azt jelenti, hogy anyunak meg apunak nyalok, hogy otthon meg magát állítja be áldozatként pl egy levelezésben. Előfordulhat. Szerintem akkor sem itt kellene társat keresni. Még a facebook-on is logikusabb mint itt név,kép és egyéb dolgok nélkül...
2013. nov. 10. 18:41
 7/15 anonim ***** válasza:

De ez nem társkeresés, és én nem leszek a levelezőpartnere, mert ahogy láthatod, magával egykorú kiscsajt keres.... :D

Hol itt a probléma? Áldozat? Milyen áldozat? :D

Először email, aztán ha megismeri a másikat, akkor jöhet a postai levél.... akárkivel gondolom nem fog levelezni, ha már ilyen dologra vágyik, hogy levelezni akar valakivel...

Képet lehet email-ban is kérni, ha ez a problémája... de mind1... szerintem itt végeztem az érveléssel. :D

2013. nov. 10. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem még akkor is ez marad a véleményem. Több okot is fellehetne hozni "de otthon meg" dolgokat.... "KB" szó az ott van. És te meg én honnan tudjuk, hogy nem egy 16 évessel fog pont levelezni... És valljuk be a mai világban a 16 éves fiúk csak játékszerre használják a kislányokat. Csak ész szerű gondolkodás kellene, és nem azt le fikázni aki egy kicsit is gondolkodik...
2013. nov. 10. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:

De te nem gondolkodsz, hanem egyből azt feltételezed, hogy aki 12 éves, az hülye, és nem tudja szelektálni, hogy ki akarja kihasználni, és ki nem...

Ezt se te, se én nem tudjuk a kérdezőről, és ez alapján, a kérdésből még ugyan annyira feltételezhetjük, hogy a kérdező tud különbséget tenni a hülyék, és az értelmesek közt....

2013. nov. 10. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát persze.... Majd ha baj történik és ezt is kiírja majd akkor gondolj vissza a véleményemre.!
2013. nov. 10. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!