Egyetemen könnyebb barátokat szerezni?
Szerintem sokkal nehezebb. Nem leszel egy társasággal összezárva, ha szerzel is néhány ismerőst, akkor heti 1-2x fogtok összefutni órán és ennyi.
Inkább gólyatáborban van lehetőség összehaverkodni pár csoporttárssal, meg ha kolis leszel, akkor ott lehet haverokat szerezni, de az egyetemen szinte kizárt, ha a gimiben sem ment.
Köszönöm a választ!
Én igazából magára az egyetemi létre/életre gondoltam, nem az órákra.
Nekem egyetemen sokkal több barátom akadt, mint gimiben.
Hol lehet barátkozni / ismerkedni? Koliban, közös programokon, közösen szervezett tanulás közben, szakesteken, egyetemi sport körökön, egyetemen szervezett öntevékeny csoportokban, tanszéki munka keretében.
Ha saját városodban vagy egyetemista sokmindenből kimaradhatsz, mert a szüleiddel élsz, és suli után nem találkozol egyetemistákkal. Mondjuk így is be tudsz menni koliba közös programokra (filmezés, baráti beszélgetések, 24 órás palacsinta sütés, farsangi bál, stb, stb).
Ha nem is vagy nagy bulis, érdemes elmenni néha szórakozni. Nem kell inni, vagy dohányozni ahhoz, hogy mással lehess. De kicsit biliárdozni, vagy csocsózni mindenki megtanulhat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!