Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Féltem a barátnőm. Mit tegyek?

Féltem a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval van egy nagyon jó barátnőm és érzelmileg nagyon instabil. Nincsen túl sok barátja (Rajtam kívül. De bennem sem bízik meg, ahogy szinte senkiben.), de azt mondja nem is hiányoznak neki. A családjában nem tudom mi a helyzet. Annyit tudok, hogy aránylag sok a veszekedés. 1-2 hónapja elkezdte magát vagdosni, de azt mondja, hogy képtelen abbahagyni. Nagyon padlón van. Látszik rajta. Segíteni szeretnék neki, de nem tudom hogyan..hisz bennem sem bízik meg. Tudnátok ötletet adni? 15/F

2013. nov. 8. 22:53
 1/8 anonim válasza:
ő is tizenöt éves?
2013. nov. 8. 23:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. És nem tudom, hogy ez még a serdülés lehet-e. Vagy hasonlók.
2013. nov. 8. 23:20
 3/8 anonim válasza:
majd kinövi...
2013. nov. 8. 23:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem. Addig is hatni kéne rá, nehogy hülyeséget csináljon.
2013. nov. 8. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ez a sok kretén mind ugyanazzal szórakoztatja magát és semmi bajuk. Barátnőd csak beállt a sorba, mert nincs agya, vagy egyénisége, így csak a vagdosás maradt neki, ezzel próbál kitűnni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vagdosom+mag..

2013. nov. 9. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak így akarja felhívni magára a figyelmet.

A szülők tudnak erről?

2013. nov. 10. 11:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudnak róla. És elvileg senki más nemtudja csak én.
2013. nov. 11. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor itt az idő, hogy a szűlők megtudják.

Nekem is van egy ilyen (most már csak) ismerősöm, aki vagdosta magát. Egy ideig a barátnőimmel próbáltunk segíteni, de rájöttünk, hogy gyerekként semmit se tehetünk. Ebből csak azt akarom leszűrni, hogy a felnőttek sokkal többre képesek. Ha komoly a baj, mehet pszichológushoz is.

2013. nov. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!