Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Internetes barát: szerintetek...

Internetes barát: szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

A múltkor, mikor League of Legends-el játszottam, láttam, hogy az egyik csapattársamnak magyar játékosneve van, hát rá is írtam, hogy én is magyar vagyok (az én játékosnevemből nem lehet kikövetkeztetni, hogy magyar vagyok). A meccs alatt és után jót beszélgettünk, eleinte a játékról, majd elmondtuk egymásnak, melyik városban lakunk, majd ő elmondta, hogy mit történt vele 10 évesen, mikor az én városomban járt. Ebből következtetek arra, hogy kb. velem egykorú (12-14 éves és a játékosneve alapján fiú). Kérdezte, hogy van-e skypeom, erre feleltem, hogy nincs (ami igaz is, de TeamSpeak megoldható). Gondolom egy kicsit jobban meg akar ismerni, meg együtt játszani, úgy hogy közben beszélgetünk meg ilyesmi.

No és itt jönne a kérdésem: Szerintetek menjek bele és ismerjem meg jobban, meg beszéljek vele, játsszunk együtt, esetleg bemutatjuk egymásnak a barátainkat, vagy inkább csak chateljek vele és amikor látom LoLban hogy online, játsszunk közösen és ennyi?

Amúgy nem gondolok semmiféle személyes találkozásra(max webkamera), mivel 300km-re lakunk egymástól.

Nektek volt már hasonló internetes barátotok? Mik a tapasztalataitok?

2013. nov. 8. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sok emberrel ismerkedtem meg játékban,mi közös skype szobát is csináltunk,csak játékosok voltak benne.De én felnőtt vagyok,hogy gyerekként,hogy kezeld ezt a dolgot,sztem kérdezd meg a szüleidet,az a biztos.
2013. nov. 8. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Amikor mmo-val játszottam volt több ilyen ember. Beszélgettünk napi szinten tartottuk a kapcsolatot de aztán a játék végeztével ők is elmaradoztak.

Mindig van közös téma, hisz ugyanazzal játszotok. Ha meg nincs kedved, vagy nem szimpatikus akkor egyszerűen megszakíthatod a kapcsolatot vele.

2013. nov. 8. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem ajánlom. Persze ha magad alatt vagy ha épp nincsenek barátaid akkor jól esik velük beszélgetni én pl facen ismerkedtem meg ilyen gyerekekkel akivel soha nem találkoznék.. még 1 évvel ezelött.. én valahogy szánalmasnak tartottam az egész dolgot hogy számítógépen chatelek velük.. szóval letöröltem őket és fájdalmas volt őket elfelejteni de jobban érzem magam azóta.:) most jelenleg 1 internetes barátom van azt nem akarom letörölni de ennyi..más nincs :) amúgy te tudod ... de NE GYERTEK ÖSSZE . távkapcsolat szar. főleg a fájdalom ... nem ajánlom:) de te tudod:) ez az én véleményem:)
2013. nov. 8. 18:04
 4/7 anonim válasza:
100%

ha szimpi akkor miért ne?:D

nekem lassan 1 éve vagy egy ilyen barátom és ő az egyik személy akiben nagyon megbízok..:)

2013. nov. 9. 23:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Egy kicsit hozzáfűznék még valamit a kérdésemhez: Úgy kb. max. annyi lenne ez az egész hogy TeamSpeakon keresztül beszélünk, bemutatjuk egymásnak a barátainkat, persze csak hangban, és mivel nekem nincs webkamerám és nem is akarok, meg játék közben minek bámuljuk egymást, ezért valszeg nem is foglyuk látni egymást.

Az az egy dolog amiért aggódok, hogy anyám gyakran bekiabál a szobámba és egy kicsit ciki, hogy azt ő meghallja (az osztálytárs barátaim már megszokták).

2013. nov. 10. 12:30
 6/7 anonim válasza:
Anyud nem ciki.:D figyelmeztesd előre h néha be fog kiabálni és akkor ő is majd megszokja.:D
2013. nov. 14. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:

No heló újra! Minden válaszolónak megint megköszönném a válaszát, és elmondanám mire jutottam:

A múltkor megint megismertem egy magyart ugyanígy (vele nem beszéltem annyit) és ő bemutatott még 3 barátjának a játékban és ekkor gondoltam, hogy ha minden egyes játékostárssal aki megtetszik nekem, jó lenne vele beszélgetni, azzal tartanám így is a kapcsolatot, abba beleőrülnék. Úgyhogy végülis azt találtam ki, hogy a játékban barátnak jelölöm, ha látom, hogy online, ráírok és játsszunk együtt és kész.

2013. nov. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!