Mi a véleményed erről? Mit kellene csinálnom? Egyáltalán nekem kellene lépnem?
Figyelt kérdés
Na szóval. Van/volt egy régi baráti társaság ahol 5en voltunk (én, Bori, Anett, Kriszti, Vivi). Az utóbbi időben egy 6. személy azt mondta, hogy Vivi engem kibeszélt(ergo elárult) ezt Bori tudta én elmeséltem neki, meg Krisztinek is. Én közbe benne voltam (és még vagyok is ) egy másik bandában. Elhívtak bulizni 1 hete. De már nem bírtam magamban tartani ezt a dolgot, amit Viki csinált. Így hát kibukott belőlem, de nem mondtam meg mi az igazi problémám csak célozgattam rá. Na mindegy nem mentem buliba velük. Közbe össze vesztem Borival, mert féltékenykedett egy másik barátomra(aki nincs benne ebben az 5ben) ÉS megtudtam, hogy én voltam a leggyengébb láncszem, mivel nem voltam ott én voltam a fő téma. Jóba vagyok Krisztinek a mostani barátjával. Vikinek meg a volt barátjával(mindig is jóba voltunk). És úgy mond el akarják tőlem őket tiltani, hogy ne találkozgassanak velem. Velük se vagyok, nem kerestem őket, és még mindig én vagyok a téma. Fáj hogy nélkülük is van életem ? RÁADÁSUL! Kriszti ugy támadt hátulról, hogy semmit nem vétettem ellene, egy rossz szót nem mondtam neki...2013. nov. 7. 22:07
1/7 A kérdező kommentje:
a vivi az viki. elírtam
2013. nov. 7. 22:08
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem vegyél egy kecskét. Most olcsó.
3/7 A kérdező kommentje:
:) köszönöm az építő jellegű válaszod
2013. nov. 7. 22:10
4/7 anonim 

válasza:

Nem olvastam el de ahol már többen vannak mint ketten az már tinivita. Majd elrendeződik.
5/7 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, csak hagyd őket ott, barátkozz másokkal és ne hagyd, hogy megszabják kivel barátkozz és kivel nem.
6/7 Emy95 

válasza:

Szard le őket, és mosolyogj, hogy sose tudják meg, hogy legbelül fáj.
7/7 anonim 

válasza:

jé, az óvodások már tudnak gépelni ?!
hidd el, 10 év múlva már azt se fogod tudni, ki volt az a Viki ...
én sem hittem el, de így lett ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!