Aggódom az egyik barátnőm miatt. Emós, de egy tündér, viszont olyasmire készül ami szerinte jó neki, de mások szerint nem. Hogyan tudnám megállítani?
Figyelt kérdés
Csak annyit mondok hogy éles tárgy és a karja ....2013. nov. 6. 21:28
11/15 anonim válasza:
Pontosabban a homloka látható harmadára...
12/15 A kérdező kommentje:
tudom, hülyén hangzik, de nem ismered kérlek ne ,,ostobázd" le
2013. nov. 7. 20:42
13/15 anonim válasza:
Félreértesz! A sebhelyek fémjelzik az ostobaság egy egészen elképesztő fokát, ha te vagy én tök véletlenül úgy sérülünk, hogy szakasztott öngyi mintát ad, kénytelenek leszünk pulóverben járni idegenek közé, mert aki nem ismeri a sztorit, joggal olvassa ki a nyilvánvalót, joggal kezel "na mi van véglény, ez se jött be?" alapfelállásban. Baromság, na. És neki története sincs, amiből kiderülne, hogy nem öngyi-exhibicionista, csak pl nem vett észre egy tigrist...
Persze bélyegezze meg magát nyugodtan, sok szerencsét...
14/15 A kérdező kommentje:
így értem...és én sem örülök ennek próbáltam lebeszélni, de másnap elég ronda karral jött suliba...mindegy...nem tudok vele mit csinálni...
2013. nov. 9. 12:27
15/15 anonim válasza:
Dolgozik a természetes kiválasztódás, fene vinné el. Nézzük a jó oldalát: ha már késő, akkor nincs több teendő a megelőzéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!