Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon aggódom az egyik...

Nagyon aggódom az egyik barátom miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy van egy fiú barátom mármint haver akivel már 6 éve ismerjük egymást és szinte minden héten találkozunk.

A srác régen fülig belém volt habarodva, nagyon szerelmes volt belém, nekem nem jött be külsőleg, de belsőleg nagyon és jártam is vele egy ideig, de rájöttünk mindketten hogy a szerelmi kapcsolatunkat kár erőltetni így közösen abba maradtunk hogy legyünk simán barátok.

Ez működik még a mai napig is, én nekem már lett párom azóta nem is egy, ő is becsajozott de hamar szakított a csajjal.

Neki már lassan 4 éve nem volt kapcsolata, és egyetlen egyszer volt csak szexuális élménye, tehát még szűznek vallja magát, pedig tudja jól hogy már nem az mert lefeküdt egy lánnyal akivel csak 1 éjszakára jöttek össze, de már bántja őt a dolog hogy nem talál magának normális barátnőt.

Oké hogy nem néz ki túl jól, meg túlsúlyos, de nagyon aranyos egy srác, tényleg, és sok barátnőm is megjegyezte már hogy teljesen normális, kedves, aranyos, és hihetetlen érzelmei vannak amiket nem mutat ki, de érezteti hogy ott vannak érzelmek.

Persze nem olyan rég össze akartuk hozni őt a párom egyik rokonával, elég jól megvoltak együtt, csak a csaj sajnos megbolondult és valahogy meg is értem a haveromat hogy elege lett belőle, még a párom is nagyon megharagudott rá.

Már nem vagyunk tízen évesek, 23 évesek vagyunk mind, de a párom csütörtökön megkérte a kezem, amire igent mondtam, nagyon boldog voltam akkor, és már az esküvőnk is tervbe van véve, az ha minden igaz jövő májusba vagy júniusba lesz megtartva, de addig még változhat tehát ezt az időpontot még nem mondtuk el senkinek, de amikor a haveromnak közöltük a nagy hírt akkor teljesen lelombozódott persze ő tette az áll mosolyt meg minden, tehát mutatta azt hogy örül, csak én ismerem már az ő lelki világát és tudom milyen ha szomorú mert nem egyszer volt hogy hozzám fordult amikor valami gondja volt, de most határozottan megfigyeltem rajta hogy teljesen le lett hangolva.

Ma délután mentem át hozzá csak én egy picit beszélni vele akkor ugye ő csak azt mondta amit hallani akartam, mármint hogy nincs gond meg örül nekünk, meg minden, de kinyögte hogy már elege van abból hogy mi boldogok vagyunk, nem velünk van a baja, csak már unja azt hogy majdnem minden jó haverjának, van párja, sok régi osztálytársa már gyereket vállal a párjával, sok ismerőse is eljegyezte már a párját plusz az is idegesíti őt, hogy a munkahelyén flörtölt egy csajjal, nagyon jóban voltak, és reménykedett abban hogy talán vele végre összejönnek, de nem így lett mert a csaj megmondta hogy szerelmes egy másik férfiba akivel már járnak is, szóval az is lehangolta őt. Sok barátja van tehát nem az a magányos, otthon ülő fajta igaz nem szeret buliba járni, de egy laza iszogatáshoz, meg biliárdozáshoz meg jövés menéshez mindig van kedve, tehát neki csak egy barátnő hiányzik az életéből.

Nem tudom mit csináljak, mert nagyon le van most törve, én már hazajöttem mert a srácnak már dolgozni kell mennie éjjeles műszakba.

sajnos már félek attól hogy előbb utóbb, annyira magába zuhan hogy valami hülyeséget csinál, igaz én nem úgy ismerem mint aki nagyon meg akarna halni agy ilyesmi meg nincsenek komoly pszichés problémái sem, csak már kezdek aggódni és a párom szerint is lehet hogy előbb utóbb csinál valami hülyeséget, vagy magával vagy a hely ahol dolgozik elkap egy lányt és megerőszakolja vagy kitudja mit fog tenni.

Ő egy ilyen szabadidő központban dolgozik portásként ahol rengeteg iskolás főleg gimis lány fordul meg, ilyen 16-18 évesek, mivel van tánc oktatás, sport, meg nagyon sok minden, és egy kisebb szálló is van ott, amolyan kollégium féle ahol többnyire lányok szoktak megszállni és előbb utóbb lehet bekattan és elkap egy lányt és kitudja mit fog vele művelni. Sajnos ott is nagy a kísértése mert sokszor látja hogy a lányok egyszál miniruhába vagy bikinibe, vagy tornadresszbe vagy még lengébb ruhába mennek ki cigizni vagy csak ott vannak mert várnak valamire, és sajnos ő is mesélte már hogy ezt így nem nagyon tudja elviselni hogy körülötte ugrál a sok szép lány sokan még köszönnek is neki, vannak olyanok akikkel beszélgetni is szokott de egyszerűen tudja jól hogy munka időn belül ezeket nem nagyon teheti meg. És ami bántja még őt hogy minden lány elutasítja annak ellenére hogy ott jó pofiznak vele. Én ott kiosztanám őket mint a pinty, csak nem akarom hogy a haverom állása forogjon kockán meg ő is mondta hogy inkább ne, mert így is lehet kirúgják onnan mert spórolni akarnak.

Bocsánat hogy ilyen hosszú lett, de már komolyan aggódom, és már nincs ötletem mivel segíthetnék neki, már bemutattam pár barátnőmnek, de mindegyik csak maximum barátságot akar tőle, mert nem igazán vonzódna hozzájuk. Egy olyan lány volt aki össze jött volna vele, de sajnos ott köze lépett az ex mármint a csaj exe és mindent bekavart.

Szóval már nem tudom mivel vigasztalhatnám igazán a haveromat, hogy fel a fejjel mert még lehet barátnője, egyszerűen félek hogy valami hülyeséget fog csinálni, vagy annyira magába zuhan hogy az egész élete ami még úgy ahogy rendben van a mélyre zuhan, anyagilag sincs rosszul, barátai is vannak, családjába is jó minden, egyedül az élete párja az ami hiányzik.

Mi legyen?

2013. nov. 3. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóval a srác külsejével van probléma ? mert azon lehet változtatni menjen el kondiba , fogyjon le így a lányokkal is nagyobb esélye lesz. Segíthetsz is neki ha egyedül nem akar menni akkor meg kísérd el
2013. nov. 3. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Jár kondiba, tehát tesz érte, tavaly kezdte el, akkor még nem volt ilyen gondja, szépen le is fogyott már mert 130 kiló körül volt és most már súrolja a 100 kilót tehát szépen leadott, és segítenek is neki a haverjai, de sajnos az önbizalma még mindig 0 és mondta neki egy orvos hogy ne vigye túlzásba mert gondok lehetnek, tehát ne egészségtelenül fogyjon le.

A gond az önbizalmával van inkább, amit észrevettem, és én inkább ilyen téren szeretnék segíteni neki. Az a baj hogy rosszul áll hozzá a lányokhoz, remegő hangon beszél velük, meg határozatlan meg néha látni rajta hogy fél, nem csoda mert már elutasították egy páran én inkább ezt kellene valahogy kiölni belőle.

2013. nov. 3. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Dugjál vele. Áldozd fel magad, cserébe az elmebeteg 23 éves(félig) szűz jóbarátod nem fog megerőszakolni egy 16 éves gimist csajt sem. Bár azok a cafkák -szerinted- megérdemelnék, hiszen KÖSZÖNNEK a haverodnak... nem vagy normális te sem.
2013. nov. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!