Tudátok ajánlani könyveket?
Figyelt kérdés
Szeretek olvasni. Olyan könyvek tetszenek, mint pl. a naplósok. A Szent Johanna Gimit olvastam már és a Bábelt is. Nagyon tetszettek,szóval alamilyen ifjúsági könyveket szeretnék olvasni.?2013. nov. 3. 10:19
1/8 anonim válasza:
A Neveletlen Hercegnő Naplóját tudom neked ajánlani, nekem tetszett, és pont olyan amit keressel! A szerzője: Meg Cabot!
2/8 ofikitti válasza:
-Végzet ereklyéi
-Vajon létezik szerelem első látásra?
-Kezünkben a jövőnk
-Perfect chemistry 1.,2.
-Hűvösvölgyi suli
-Gyönyörű sorscsapás
-Ragyogás
-Segítség youtube-sztár lettem
-Rocksztárt kaptam karácsonyra
3/8 anonim válasza:
A neveletlen hercegnő NAPLÓJA( sorozat)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. nov. 6. 14:36
5/8 kbija válasza:
A hűvös völgyi sulit ajánlom neked. Az nekem is nagyon tetszet de még a top 1-ben a szent johanna gimi és a hűvös völgyi.... a 2. nálam...hidd el ez is nagyon jó könyv. Ez egy ikerpárrol szól.
6/8 bettike segits válasza:
Én szerintem a CSontváros a legjobb azt mondják hogy az ba legjobb az olvasom azt ajánlom.Ennek tőbb része van.
7/8 A kérdező kommentje:
Hüvösvölgyit olvastam és angyon tetszett!Köszönöm az ajánlást!!:)
2014. febr. 23. 09:48
8/8 anonim válasza:
Én az egy ikerpár titkos naplóját tudnám ajánlani, vagy a kockacukor-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!