Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meleg vagy nem?

Meleg vagy nem?

Figyelt kérdés
Az egyik nagyon jó barátomnak találtam a telefonjában félreérthetetlen képeket amint egy másik fiúval szexel, de közben évek óta rám van állva!! Most akkor ez mi??
2013. nov. 2. 17:00
 1/8 anonim válasza:
biszexuális
2013. nov. 2. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Meleg, és azért lehet "rád állva" mert férfiasnak tart. (Ha nem vagy az, akkor nincs "rád állva") Ha szexel nőkkel is, akkor biszexuális, és akkor nem biztos, hogy csak téged tart férfiasnak.

Viszont te mit kerestél a mobiltelefonjában? A helyes címkérdés úgy szólt volna az általad vázolt helyzethez, hogy: "Bunkóság vagy nem?"

Szóval a "Most akkor ez mi??" kérdésre a válaszom: Ez bizony nem úrihölgyhöz illő cselekedet.:)

2013. nov. 2. 17:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdezem tőle, letagadja.. így viszont nekem elég kellemetlen a dolog.. Hogy mondja meg neki?
2013. nov. 2. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Csináltunk közös képeket és az ő telefonjáról töltöttük fel őket és amikor tovább lapoztam akkor láttam meg őket.. nem szokásom más cuccaiban turkálni.. nővel nem tudok róla, hogy lett volna kapcsolata.. fiús pedig egyáltalán nem vagyok... sőt nagyon is nőies vagyok!
2013. nov. 2. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha igaz, hogy nem szoktál mások cuccaiban turkálni és véletlenül láttad meg a képet, akkor visszavonom a bunkóság feltételezését.

Ha igaz, hogy korábban nem volt nővel, akkor így sanszos, hogy meleg.

Ha igaz, hogy nem vagy férfias, akkor valószínűleg csak megjátssza a hozzád fűződő vonzalmat, hogy környezetét félrevezetve palástolja homoszexualitását. Ebben az esetben tartsd titokban, amit láttál, ha igazán a barátja vagy, mert ez neki így kellemetlen. (hogy kiszivárgott a titka.)

Persze akkor nem fényképezte volna le magát szex közben..

Így az is lehet, hogy félreértelmeztél valamit, és egyáltalán nem volt "rád állva".

2013. nov. 2. 17:47
 6/8 A kérdező kommentje:
De ezt szeretném a tudtára adni, hogy ne velem próbáljon meg ennyire feltűnően flörtölni meg mi egy más! Azt semmi féle képen nem akarom neki megmondani, hogy tudom a képeket!!
2013. nov. 2. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Neki akár megmondhatod, hogy láttad a képét véletlenül (akkor megoldódna a problémád is, nem lenne értelme nyomulnia rád)

Másoknak ne mondd el, amit láttál. (Igaz, itt megtetted, de ez legalább névtelen) Nem lenne felebaráti cselekedet.

De akár mondhatod neki azt is, hogy "ne legyél már rám mozdulva!" :D Ezen mi a bonyolult?

2013. nov. 2. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy hagyjon már.. de mint ha a falnak mondtam volna! Azt is mondtam már neki, hogy sejtem, hogy fiúkhoz is vonzódik és keressen mát ne engem akarjon "felszedni"
2013. nov. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!