Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki szeretné megvalósítani az...

Ki szeretné megvalósítani az álmait? (főleg 12-17 évesek) többi lent

Figyelt kérdés

Ki szeretné megvalósítani az álmait? Már régóta gondolkodom rajta, hogy fel kéne tenni ezt a kérdést a neten, és próbálni szervezni egy kisebb netes közösséget, akik összetartanak. Szeretnék egy olyan kis csapatot, akik segítik egymást, tanácsokkal, ötletekkel látják el egymást a tanulásban és a jövővel kapcsolatban. Egy barátnőm nagyobbik lánytesója 4 éve szervezett egy 6 lányból álló csapatot. Az volt a vágyuk, hogy egyszer kimenjenek külföldre. Majd 4 éven keresztül segítették egymást az interneten keresztül, tervezgették a jövőt. Kb. fél éve 5-en ki is költöztek Franciaországba. Egy ehhez hasonló közösséget szeretnék én is létrehozni, de leginkább 13-14 évesekből. Persze a nagyobbak sincsenek kizárva. Jelenleg én és egy barátnőm vagyunk, de remélem leszünk többen is!

13/L

2013. nov. 1. 15:15
 1/3 anonim válasza:
Én szívesen :)
2013. nov. 1. 23:00
 2/3 anonim válasza:
Szívesen csatlakozom énis :) 15/L
2013. nov. 2. 08:39
 3/3 A kérdező kommentje:

írjátok le privátba:

név:

kor:

ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben:

itt szeretnék lakni:

hobbim:

2013. nov. 2. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!