Honnan tudhatom, hogy kire érdemes energiát, és időt szánni, aki nem fog kihasználni?
A haverjaim kihasználtak, de ugye hülye voltam, és bíztam bennük, azt hittem nem ilyenek.
Egy csomó cuccot adtam nekik könyvet, cdt, dvd, ilyeneket, Aztán szartak a fejemre, leráztak ilyen kamudumákkal. Sose értek rá, sose hívtak... Persze a cuccaimat nem adták vissza, hogy akkor "jó nem vagy a haverunk, itt vannak a cuccaid, vedd vissza!"
És nem azért dobtak mert én nem voltam olyan, hanem kétszínűek voltak!
Honnan tudni valakiről, hogy nem fog átb**ni, és tényleg rendes?
Mert az elején pár hónapig ők is annak tűntek!
Nem akarok még egyszer így járni!
Nem tudod. Sohasem fogod tudni. Felnőtt, meglett korú embereket is átvágnak...ezek az élet leckéi.
A tapasztalat lesz majd segítségedre....de addig még számtalanszor fogsz így járni...
ezen a szinten kár is vele foglalkoznod.
amíg ennyire semmibe vagy véve,addig a csoporton belül nincsenek jogaid,az alján állsz.
ha a csoporton belül sikerül elérned egy dominánsabb helyezést,akkor jobban tisztelhetnek.
de addig is legyél mindig következetes.
pl-kölcsönadom a könyvet,de 2 hét múlva kérem vissza és ha nem hozod érte megyek,de pofán is ba/szlak.
na most ha nem fogod pofán ba/szni,akkor se-gget csináltál a szádból,nem voltál következetes,vagyis teljesen jogosan vagy sza/rba sem véve.
egy ilyet ki tudna tisztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!