Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan tudhatom, hogy kire...

Honnan tudhatom, hogy kire érdemes energiát, és időt szánni, aki nem fog kihasználni?

Figyelt kérdés

A haverjaim kihasználtak, de ugye hülye voltam, és bíztam bennük, azt hittem nem ilyenek.

Egy csomó cuccot adtam nekik könyvet, cdt, dvd, ilyeneket, Aztán szartak a fejemre, leráztak ilyen kamudumákkal. Sose értek rá, sose hívtak... Persze a cuccaimat nem adták vissza, hogy akkor "jó nem vagy a haverunk, itt vannak a cuccaid, vedd vissza!"

És nem azért dobtak mert én nem voltam olyan, hanem kétszínűek voltak!

Honnan tudni valakiről, hogy nem fog átb**ni, és tényleg rendes?

Mert az elején pár hónapig ők is annak tűntek!

Nem akarok még egyszer így járni!

2013. okt. 31. 21:58
 1/5 anonim válasza:

Nem tudod. Sohasem fogod tudni. Felnőtt, meglett korú embereket is átvágnak...ezek az élet leckéi.

A tapasztalat lesz majd segítségedre....de addig még számtalanszor fogsz így járni...

2013. okt. 31. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Legyél tartózkodó és ne legyél jószivü, mert általában az ilyen embereket használják ki.
2013. okt. 31. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne bízz meg senkiben... Általában így nem tudnak kihasználni csak a legnagyobb patkányok. Velem előfordult, hogy régen 3 évig volt a legjobb haverom valaki és egyszercsak már le sem sz@rta a fejemet... Azóta sokat tanultam és már senki sem tud átb@ szni, mert nem bízom senkiben és még is jól elvagyok...
2013. okt. 31. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

ezen a szinten kár is vele foglalkoznod.

amíg ennyire semmibe vagy véve,addig a csoporton belül nincsenek jogaid,az alján állsz.

ha a csoporton belül sikerül elérned egy dominánsabb helyezést,akkor jobban tisztelhetnek.

de addig is legyél mindig következetes.

pl-kölcsönadom a könyvet,de 2 hét múlva kérem vissza és ha nem hozod érte megyek,de pofán is ba/szlak.

na most ha nem fogod pofán ba/szni,akkor se-gget csináltál a szádból,nem voltál következetes,vagyis teljesen jogosan vagy sza/rba sem véve.

egy ilyet ki tudna tisztelni?

2013. nov. 1. 02:57
 5/5 anonim válasza:
Ezt a státusz dolgot hagyjuk.A kihasználást nem lehet teljesen kivédeni.Lehet te elsőre inkább a jót feltételezed a másikról,ami nem feltétlen baj.Ha adsz,akkor előbb-utóbb te is kapni fogsz,csak nem attól ,akinek te is adtál.Aki meg kihasznált,majd őt is kifogják,csak nem te,hanem más.Ilyen az élet.Kompenzál!Sulis koromban voltak ilyen szituk,mikor még gyerek voltam.Mikor visszakértem valamit,akkor az illetőnek állt följebb.Azóta felnőttem,és nem szoktak sorakozni nálam,hogy kérjenek ezt-azt.A gyerekkori szitukból sokat építkeztem.Pénz nem is adtam kölcsön azóta,csak egyszer anyósomnak,akitől nem is vártam vissza.Egyszer ajándékoztam el valamennyi használt ruhadarabot egy csajnak.Utólag másnak kellett volna oda adnom.Amilyen jószívű voltam gyereknek,szinte smucignak lehet mondani azóta.Családon belül szoktam kölcsönadogatni.
2013. nov. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!