Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért nincs?

Szerintetek miért nincs?

Figyelt kérdés
Már 21 vagyok / N és még soha nem volt barátomés úgy érzem, hogy nem is lesz. Igazából szerelmes sem voltam biztos nagyon ciki. Másrész meg nem akarok néhány vak vágányra futó kapcsolatot. Az eszem is helyén van nem a seggem után megyek, mint némelyik kimondottan buta ès randa ösztön lény, mert van egy csomó olya, aki még buta is ráadásul nyerít (olyan hülyén nevet). Amúgy szemüvegem van és szürke a szemem, tehát lehet, hogy ez, de lehet, hogy más miatt. Elolvastam egy csomó könyvet (illem, viselkedés...) életem során róla. Elmentem bulizni nem kért fel a kutya sem sôt fel sem álltam, mert csak értelmetlen hibogàsnak tartom mind a mai napig. Így jutottam el fôiskolára bár gondtalan volt eddig szinte minden, de azt hiányolom, hogy még egy átkozott virágot sem kaptam senkitôl, pedig úgy érzem, hogy biztosan van olyan, akinek bejövök csak még nem futottunk össze, vagy soha nem is futunk össze. Biztos lesz majd aki kiokít, de nem érdekel. Csak bœlcs válaszokat várok.
2013. okt. 28. 11:25
 1/4 anonim válasza:
Hát a fősulis fiúkkal ismerkedj! Már lehet egyből közös témátok.. Csak legyél kedves, vicces és aranyos. Biztos találni fogsz.. Még amelyik emberről azthiszed ,hogy áá neki soha nem lesz barátja, még neki is van/lesz.
2013. okt. 28. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy egyedül fogom leélni az életem.
2013. okt. 28. 12:48
 3/4 anonim válasza:
Próbálj meg kicsit nyitottabb lenni:) Ne azt várd, hogy vegyek neked virágot, vagy hogy valaki egyszer csak beléd szeressen. Ha egy sráccal legalább beszélgetni tudsz, akkor próbálj meg közeledni hozzá:)
2013. okt. 29. 18:21
 4/4 anonim válasza:
Gondolkodj pozitívan, hogy megtalálom magamnak úgy is a társam ,mindnekivel beszélgess, tényleg légy nyitottabb, kezdj bele valami jó kis hobbyba és akkor már eyből érdekesnek találni, pl. hangszeren játsz ,vagy tudom is én :)
2013. okt. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!