Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gazdagabbak vagy szegényebbek...

Gazdagabbak vagy szegényebbek tudnak könnyebben beilleszkedni egy új osztályba? :D

Figyelt kérdés
osztály

2013. okt. 16. 18:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Piros kezek
2013. okt. 16. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Na, hogy más is lássa. Ezt írtam a kérdezőnek üzenetbe.

"iphone 5s el villog"

VILLOG!!!! Szóval felvág, hogy neki telik 250 000ft os telefonra. Az említett galaxy minivel nem lehet villogni. Ha csak gazdag és van iphone 5s e elvan vele nem mutogatja mindenkinek, hogy neki mije van akkor ki a szart érdekel? Egy szóval nem említettem hogy szar csak az a legdrágább így azt írtam be mert egy gazdag miért ne a legdrágábbat vegye meg. Istenem mai világban egy pár szavas trágár válaszra fél oldalas novellát kell írnom, hogy megértse az illető!

Szóval leegyszerűsítem csökkentett értelmi képességűeknek ha egy gazdag diák jön az osztályba és felvág a "vagyonával" Azt kiutálják. Kérem szépen csupán ennyit írtam sehol nem szidtam a drágalátos alma telefont, hisz kiváló konstrukció.

Szimplán szövegértelmezési problémái voltak amiért "piros kezet" ad más értelmes válaszadóknak. Kár, hogy kérdezőt nem lehet lepontozni.

2013. okt. 16. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:

se gazdagok nem voltunk, inkább szegényebbek, de tisztességben élők.

középiskola első pár napjában bemutatkoztam.

jött egy két negyedikes h ők majd keménykednek az elsősökkel, természetesen jöttek a haverjaik is megnézni, h mi lesz ebből.

ki is szúrtak kapásból...

mondtam a két fiatalnak, h hagyják abba, és menjenek vissza az osztályba, mert baj lesz...

erre az egyik a falnak lökött, h mit képzelek, ki vagyok én...

erre csak azt mondtam akkor bemutatkoznék...

amelyik a falnak lökött az kapott egy köríves rúgást fültőre, úgy esett össze mint egy rongybábú, a másik erre nekem jött, de a könyökömmel szembetalálta magát.

mindketten a földön ültek, és az egész folyosó rajtuk röhögött...

ezután már csak annyit mondtam akik ezt látták, h így jár az aki nem tiszteli a másikat!

odajött az egyik, aki ezt látta a haverjai közül, megtudakolta mi volt ez?

mondtam neki többszörös ifjúsági karate bajnok vagyok .

érdekes utána előre köszöngettek még a negyedikesek is, és egy fura tisztelet vett körül:)

2013. okt. 16. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszönjük Emese...

Na, szóval a kérdésre válaszolva, szerintem a vagyoni helyzetének semmi köze ehhez. Sokkal inkább a jelleme, a személyisége számít.

2013. okt. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!