Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Semleges barátok vagy komolyabb?

Semleges barátok vagy komolyabb?

Figyelt kérdés
Van egy kb 4-5 fiúból álló baráti köröm, akikkel szinte legjobban jövök ki. Ők az egyetlen barátaim az egyetlen barátnőm mellett... Évek óta ismerem őket és ismerem a pletykákat miszerint ő ő vele járt (ekkor még 10-11 éves korosztály) Volt, hogy kibuktam az egyiküknél anno, másikuknál nem... B... (neve) volt hogy nyíltam kimondta én nem tetszek neki, de most pár év elteltével érdekes "jeleket ad". 2 pad van egymás mellett és direkt az én oldalamon ül, mindig az én ceruzámmal/tollommal ír és állandóan a lábfejemet piszkálja a sajátjával. M... (másik ) autóval viszik haza, és volt h felkínálta a lehetőséget, de nemet mondtam, mivel 2 utcányira lakok a sulitól, sokszor tőlem kér segítséget, nyílt velem szemben ( csendes srác) és sokszor dicsér ( feltünően mostanában). Többieket nem írom le, mert őket el tudom valahogy helyezni, de velük nem tudok mit kezdeni... Nem akarok még kapcsolatot, de kíváncsi vagyok, hogy csak szimplán baráti gesztusok vagy annál komolyabb célzások-e. Saját korosztályom: 12/L

2013. okt. 16. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Eggyértelmü hogy komolyabb!
2013. okt. 16. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Melyik esetben? B vagy M esetében? Elnézést, hogy rövidítést használok :S
2013. okt. 16. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
B
2013. okt. 17. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!