Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért hiszi azt ezen az...

Miért hiszi azt ezen az oldalon mindenki, hogy az összes embernél alaptartozék a haveri/baráti kör?

Figyelt kérdés
Az egyik leggyakoribb tanács, ha valaki egyedülálló, hogy menjen el a haverjaival bulizni. De miből gondolja azt, aki írja, hogy mindenkinek van?

2013. okt. 15. 20:29
1 2
 11/17 LeftBehind ***** válasza:

Ja és a kérdéshez:

Szerintem azért hiszik,mert könnyebb ezt mondani mint elfogadni hogy valakinek tényleg a nulláról kell indítania. Főleg mert így már nem tudnának semmi "okosat" írni. Pont ugyanilyen tévhit,hogy a szüzességgel kapcsolatos kérdéseket is mindig ugyanaz a 3-4 lúzer írogatja. Lehet hogy igaz,de ebben az esetben már lassan egy éve magammal írogatok.

2013. okt. 15. 21:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Leftbehind, én is hajlamos voltam korábban azt hinni, hogy akinek ez simán megy, az valami szuperember kategória. Aztán lassan rájöttem, hogy nincs is ilyen, egyszerűen nekik szerencsésebben alakult az életük, mint másoknak.
2013. okt. 15. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Értem, amit írtok, de miért nem változtattok?
2013. okt. 16. 00:59
 14/17 LeftBehind ***** válasza:
Én jelenleg azon vagyok hogy kijussak Angliába,itt már nem vagyok hajlandó több energiát pocsékolni egy rakás beképzelt idiótára.
2013. okt. 16. 10:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Az ember itt is ember, és Angliában is ember...
2013. okt. 16. 15:23
 16/17 LeftBehind ***** válasza:

15. Jelenlegi lakóhelyemen kb 20ezren élnek ebből a legkisebb réteg a korosztályom és ezen belül jóformán nincs olyan akivel jól kijövök. Azon kívül elnézve ami itt megy....hát köszönöm szépen de nem akarok se 30 éves koromig anyámékkal lakni,se éhen dögleni.

Angliában ehhez képest azért nagyobb társaságokból lehet válogatni + onnan nem menekülnek az emberek. Ha ehhez még hozzáadjuk hogy a legszarabb melót is jobban megfizetik mint itt nagyjából bármit,nem látom okát hogy ne menjek amilyen gyorsan csak tudok.

2013. okt. 16. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Arra akartam kilyukadni, hogyha arra számítasz hogy Angliában jobb emberek vannak, akkor nagy pofára esés lesz a vége.
2013. okt. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!