Hogyan tudnék összebarátkozni fiúkkal is?
Ha az osztály ribije egyből rászáll a friss húsra, amivel te próbálkozol, akkor az azt jelenti, hogy "versenytársat" lát benned! :) ;)
Ne hagyd magad, és beszélgess olyanokról is, amiről a "ribi nem tud", akkor a srácok téged jobban fognak csípni, mert mit ér a szépség, ha belül sötét a szoba? :DDD
Nekem szimpi vagy, ne add fel. ;)
Néha beszélgetsz velük az nem elég? Akkor fogod érezni, hogy nagyon jó barátod egy fiú, mikor többet is akar majd mint barátság....
Gondolom nem hallgatnád végig a sport és az autók csodáit:D
Ő sem hogy mi a 2013-as őszi ruha kollekció...:D
Szóval a r*banc azért van előnyben, mert ő odateszi magát...szó szerint!:D
" Akkor fogod érezni, hogy nagyon jó barátod egy fiú, mikor többet is akar majd mint barátság.... "
-ekkora f@$zságot még életemben nem olvastam.
felfogod milyen ellentmondásos az egész?
Pff, én nem csak az idei divatról tudok beszélni, és a fiú barátomat rohadtul hidegen hagyja a foci és a kocsik. Zenéről beszélgetünk. :D
A többi részbe csak azért nem szólok bele a kedves válaszolónak, mert ez a bizonyos fiú barát most pont ezért nem a barátom annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!