Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék összebarátkozni...

Hogyan tudnék összebarátkozni fiúkkal is?

Figyelt kérdés
minden lány osztálytársam tök jóban van a fiúkkal kivéve engem.. :/ nem tudom miért pedig szoktam velük beszélgetni stb.. Adnátok tanácsokat?

2013. okt. 13. 17:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
előző egy szóval sem irtam ,hogy nem az osztálybeli fiúkkal nem lennék jóban.. attól még hogy azt mondják h szép vagyok még nem a haverjaim..
2013. okt. 13. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha az osztály ribije egyből rászáll a friss húsra, amivel te próbálkozol, akkor az azt jelenti, hogy "versenytársat" lát benned! :) ;)

Ne hagyd magad, és beszélgess olyanokról is, amiről a "ribi nem tud", akkor a srácok téged jobban fognak csípni, mert mit ér a szépség, ha belül sötét a szoba? :DDD

Nekem szimpi vagy, ne add fel. ;)

2013. okt. 13. 18:14
 13/17 A kérdező kommentje:
utolsó. te adtad a legjobb választ.. ;) te is szimpi vagy nekem köszi ;)
2013. okt. 13. 19:23
 14/17 Angelik@ ***** válasza:

Néha beszélgetsz velük az nem elég? Akkor fogod érezni, hogy nagyon jó barátod egy fiú, mikor többet is akar majd mint barátság....

Gondolom nem hallgatnád végig a sport és az autók csodáit:D

Ő sem hogy mi a 2013-as őszi ruha kollekció...:D

Szóval a r*banc azért van előnyben, mert ő odateszi magát...szó szerint!:D

2013. okt. 14. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:

" Akkor fogod érezni, hogy nagyon jó barátod egy fiú, mikor többet is akar majd mint barátság.... "

-ekkora f@$zságot még életemben nem olvastam.

felfogod milyen ellentmondásos az egész?

2013. okt. 24. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Pff, én nem csak az idei divatról tudok beszélni, és a fiú barátomat rohadtul hidegen hagyja a foci és a kocsik. Zenéről beszélgetünk. :D

A többi részbe csak azért nem szólok bele a kedves válaszolónak, mert ez a bizonyos fiú barát most pont ezért nem a barátom annyira.

2013. okt. 24. 18:19
 17/17 Angelik@ ***** válasza:
Amikor egy fiú jó barátja akar lenni egy lánynak, az vagy hajt rá, vagy meleg. Ezt tapasztaltam és a baráti körömben is erről számoltak be a lányok. Nem tudom, lehet te különleges vagy Phing...:)
2013. okt. 24. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!