Mi a véleményetek? Jogos volt? 14/L
Nem, nem volt jogos és értelmes se.
Lesüllyedni a másik szintjére? Gratulálok!
Figyi, marha nehéz kamasznak lenni, emlékszem, mert voltam én is...
Tényleg ne bántsd magadat. De mást se. Bár önvédelemből lehet, csak ne legyen cél az ártás, önvédelemből se, hanem a lehető legenyhébb, de már hatásos módon védd meg magad.
Inkább pl énekeld ki magadból a fájdalmad, vagy más módon add ki, ugrálj az ágyadon, üvölts, stb... ahol, amikor, amit lehet, de úgy, h ne árts másnak, a támadódnak legfeljebb, de neki se feltétlenül, csak ha elkerülhetetlen.
Tele van szemét emberekkel a világ, de ez egy jó mérce ahhoz, h megtudd: mit jelent (ehhez képest) jónak lenni.
Eldöntheted, jó maradsz-e (bár megvéded magad , épp csak, amennyire kell), vagy lealjasulsz a rosszak szintjére.
Megértem az érzelmed mindenesetre, mert jó voltál a barinődhöz, ő meg "hálából" belenyúlt egy érzékeny pontodba.
LÉPJ (hajts) TÚL A SZITUN! ;) Szal' ne emészd magad, ne bántsd magad, ne m éri meg. :)
Lehet többet ért volna ha telibe hányod a kis üvegcsét és több kört fut tesi órán a kelleténél.:DD
Hát persze hogy nem jól tetted. De ezen változtatni már nem tudsz, legközelebb gondold meg kétszer, mielőtt cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!