Lányok, nektek van ilyen fiú barátotok?
olyan akivel minden nap órákat beszéltek,megosztotok mindent egymással,közös titkaitok vannak és ti tényleg csak barátnak tekintitek,pedig kb úgy bántok vele mintha a pasitok lenne?
van nálatok ilyen?
Nekem van egy ilyen barátom. Egész hétvégén folyamatosan vele beszélgetek, mindig elmondja, hogyha megy valahova, és én is, ha én megyek. Folyton hülyéskedünk, de vannak komoly témáink is. Neki is tetszik valaki, nekem is, és mindketten tudjuk a másikét, és szorítunk egymásnak, hogy összejöjjünk azzal, aki tetszik. Néha cukkolom, akkor úgy csinál, mintha megsértődne, de amúgy nem tudna rám haragudni. Ha éppen úgy jön ki, hogy valami hülyeséget mond, van valami, akkor írom neki pl. hogy "h*lyegyerek<3" és ő is visszaír valamit, amiben van <3. Szeretjük egymást, de nem mint szerelmet, hanem mint egy testvért.
A suliban amikor találkozunk, vagy elbúcsúzunk, megöleljük egymást, de van, hogy csak odajön/odamegyek, hogy megöleljen/megöleljem.
Sokan mondják azt, hogy jöjjünk össze, de nekünk így jó, nem akarunk többet.
És mindezt alig másfél hónap ismeretség, azon belül 1 hét beszélgetés után.
(ha valakit érdekel 1-2 aranyos dolog (mert van ilyen) akkor lehet írni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!