Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, nektek van ilyen fiú...

Lányok, nektek van ilyen fiú barátotok?

Figyelt kérdés

olyan akivel minden nap órákat beszéltek,megosztotok mindent egymással,közös titkaitok vannak és ti tényleg csak barátnak tekintitek,pedig kb úgy bántok vele mintha a pasitok lenne?

van nálatok ilyen?

2013. okt. 12. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van 1-2 fiúhaverom,de velük nem szoktam ilyenekről beszélgetni. Ha jobban belegondolok jól jönne egy olyan ember,mint akit leírtál.
2013. okt. 12. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:
én ilyen vagyok,de nekem van már egy ilyen lány barátom és mint pasi ezért nem értem,hogy ez hogy van a lányoknál :/
2013. okt. 12. 16:21
 3/11 Victorias válasza:
Nekem ilyen az egyik legjobb barátom,nagyon sok közös élményünk van,rengeteget tudunk beszélni nagyjából minden témáról,egyedül talán a kapcsolataink,ha vannak,amiket nem tárgyalunk meg.Nagyon szoros a viszonyunk,de előfordul mikor egyikőnknek nagyobb szüksége van a másikra,és ez olykor tud nyomasztó lenni,de melyik az a barátság,amiben nincs néha egy kis gubanc?Mindenesetre nem is kívánhatnék jobb barátot,mint ő,még így is,hogy csak barátság van köztünk.Értékeld,ha egyszer az életedbe kerül egy ilyen személy! :)
2013. okt. 12. 16:25
 4/11 anonim válasza:
Nekem van egy olyan lány barátom akit szeretek és nyárba jártam is vele egy hónapot de most ő csak ugy tekint rám mint a leges-legjobb haverjára mindig felhiv és elmeséli hogy mi történt vele othon vagy épp a suliba. Én nagyon szeretem őt és tudom hogy idővel ez a barátság nála is szerelemmé fog változni!!!
2013. okt. 12. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
2 elég jó fiú barátom van, az egyik meleg, vele nagyon bensőséges a kapcsolatunk, a legtöbb dolgot megosztjuk egymással. A másik hetero, őt is imádom, de ő sokkal zárkózottabb, visszahúzódóbb. Szóval míg a meleg sráccal nyugodtan ölelgetjük meg puszilgatjuk egymást, tényleg mintha járnánk, vele inkább csak dumálunk, veszekszünk, meg szívjuk egymás vérét, mégis valahogy sokkal közelebb áll hozzám, mint egy egy átlagos fiú haver, és tudom, hogy neki is én számítok az egyik legjobb barátjának. Mindketten az osztálytársaim, így szinte minden nap találkozunk, együtt bulizni is szoktunk.
2013. okt. 12. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen barátom. Egész hétvégén folyamatosan vele beszélgetek, mindig elmondja, hogyha megy valahova, és én is, ha én megyek. Folyton hülyéskedünk, de vannak komoly témáink is. Neki is tetszik valaki, nekem is, és mindketten tudjuk a másikét, és szorítunk egymásnak, hogy összejöjjünk azzal, aki tetszik. Néha cukkolom, akkor úgy csinál, mintha megsértődne, de amúgy nem tudna rám haragudni. Ha éppen úgy jön ki, hogy valami hülyeséget mond, van valami, akkor írom neki pl. hogy "h*lyegyerek<3" és ő is visszaír valamit, amiben van <3. Szeretjük egymást, de nem mint szerelmet, hanem mint egy testvért.

A suliban amikor találkozunk, vagy elbúcsúzunk, megöleljük egymást, de van, hogy csak odajön/odamegyek, hogy megöleljen/megöleljem.

Sokan mondják azt, hogy jöjjünk össze, de nekünk így jó, nem akarunk többet.

És mindezt alig másfél hónap ismeretség, azon belül 1 hét beszélgetés után.

(ha valakit érdekel 1-2 aranyos dolog (mert van ilyen) akkor lehet írni :) )

2013. okt. 12. 19:49
 7/11 anonim válasza:
Lenne, ha nem zúgtam volna bele. Szeretném, ha úgy lenne, mint régen, mivel ő Erdélyben lakik és a távolság miatt nem lehetünk együtt... Eszméletlenül rossz ez így. Viszont nem lehet a régi, mert tudjuk, hogy tudnánk egymás iránt többet érezni.
2013. okt. 12. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Lánynak fiú barátja csak akkor van, ha az meleg. Nincs barátság a két nem között, az egyik többet érez.
2013. okt. 12. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, tényleg úgy viselkedünk, mint egy házaspár, annyira úgy, hogy párszor csókolóztam már vele. Ez akkor most számít? :D
2013. okt. 13. 17:15
 10/11 anonim válasza:
Nekem van, olyan mintha a bátyám lenne, vele tudok a legjobbakat ökörködni. :D De mindig megkérdezik tőlünk hogy járunk-e? És ez egy kicsit idegesítő, de szarunk rá nagyívből! ;D
2013. okt. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!