Szerintetek létezik fiú-lány barátság? Ha nem, akkor miért?
igen...
igaz, sokévi barátság után egy pár lettünk. :)
Nézd, ha tegnap találom meg a kérdésedet, tudtam volna példálózni egy nagyon jó fiú barátommal, akiről szinte mindent tudok, ő is rólam, és mégse történt soha semmi se köztünk, pedig egyikünknek sincs senkije. De aztán pontosan tegnap leittam magamat vele, és valahogy az lett a vége, hogy egész este csókolóztunk.
Továbbra is csak haverok vagyunk, és megbeszéltük, hogy soha még csak említést se teszünk senkinek az incidensről, de azt hiszem, ha egy fiú és egy lány kedveli egymást, előfordulhatnak ilyen, és ehhez hasonló "balesetek".
Persze nem az én példám dönti el, hogy van-e, vagy sem, én azt gondolom, hogy van, hiszen mi is barátok vagyunk, csak éppen előfordulhat, hogy nagyon könnyen tesztek olyan dolgokat, amit egy barátnővel nem biztos, hogy megtennél...
Szerintem is létezik ilyen.Van egy fiú barátom óvoda óta(most 7.-be járok)és semmi nincs köztünk.Mindkettőnknek van humora imádunk egymás viccein röhögni és a dolgokról is nagyábból egy a véleményünk de ennyi.Én tudom,hogy úgy tekintek rá,mint barátra és ő sem csajozós típus,más szóval ráér még.
Annyit még hozzáteszek,hogy az osztályunkban a lányok elég hamar kezdik a fiúzást szóval én kivétel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!