Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon fontos! Hogy lehet?

Nagyon fontos! Hogy lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok és kilátástalannak érzem a helyzetet.

Elvesztettem a legjobb barátomat.Próbálkozok de már belefáradtam,pedig tudom, hogy rá van a legnagyobb szükségem.Hogyan lehet újra visszaszerezni a bizalmát?Hogyan lehet egy barátságot nulláról újra felépíteni? Kérlekszépen segítsetek!

2013. szept. 29. 19:58
 1/4 anonim válasza:
részletek?pl mért veszítetted el?
2013. szept. 29. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Rengeteget veszekedtünk már nyár óta..sok sérelem neki is nekem is.A kiindulópont az volt amikor járni kezdtünk..aztán szakítottunk de a barátságot mindenképp rendbe akarjuk hozni..csak benne megvannak a sérelmek,és nemtudom mit kéne tennem.:s
2013. szept. 29. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, ezt elfelejtheted. Járás-dugás után nem lehet visszaállítani a barátságot, mintha közben mi sem történt volna.
2013. szept. 30. 05:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak egy módon lehetne ezt rendbehozni.

Először is te ne érezd elveszettnek a barátságotokat.

Ne úgy viselkedj mint aki elvesztette a barátját.

Ha beszélsz vele, ne érezze ezt rajtad.

Csak mondd neki, hogy sajnálod ami történt, és nem akarod elveszíteni, fontos neked.

Nem tudom hány éves vagy, de egy barátság ha átfordul kapcsolatba, akkor ott a kapcsolat egy része ledegradálódhat.Tehát ami a lényeg, hogy ha volt köztetek szexuális kapcsolat, akkor ez okozhatja a kihasználtság érzését, az addigi "baráti" tisztelettel teli kapcsolathoz képest.Ez lehet egy ok.

Ebben az estben az segíthet, ha nem őrlöd magad rajta.És írsz neki egy levelet, hogy jobban tiszteled annál, minthogy csak használni akard őt!És nagyon sajnálod ami történt!Bízd rá a döntést, és fogadd el, bárhogyan is dönt!Mert ezzel is tiszteletben tartod az ő határait, az őbenne kialakult világot.

Valószínű még fiatalok lehettek.Az ember idővel megtanulja játékként kezelni, és különválasztani a dolgokat.Bármilyen sérelem is érte, az a múlttban történt.Ha őszintén sajnálod, legalább őszinte vagy!

Viszont az, hogy ő hogyan tud elvonatkoztatni a történtektől, az már rajta áll!

2013. szept. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!